My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu uit voor consoles en pc

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. De eerste My Little Pony console- en pc-game in vijf jaar markeert de terugkeer van een van de meest geliefde entertainmentfranchises naar videogames en introduceert de nieuwste generatie pony’s aan een heel nieuw publiek van fans. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie dat nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!


En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer. 

Terry Malham, CEO van Outright Games: ”We zijn ontzettend blij dat My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee eindelijk uit is. We vonden het geweldig om samen te werken met onze jarenlange partners Hasbro en deze nieuwe generatie pony’s en de magische wereld van Equestria voor het eerst in vijf jaar van tv-schermen naar consoles en pc te brengen. De game zit vol met alle dingen waar fans zo van houden in de franchise; vriendschap, kleurenmagie en avontuur. We hopen dat iedereen de beste tijd heeft om het te spelen!”

Eugene Evans, Senior Vice President of Business Development and Digital Licensing, van Hasbro zei ”Het is geweldig geweest om deze prachtige personages en de betoverende wereld van Equestria vastgelegd te zien in een videogame door onze vrienden bij Outright Games. We kijken ernaar uit dat nog meer fans het avontuur en de magie van My Little Pony zullen beleven met de vijfde generatie pony’s”.

Vanaf de speelgoedlancering in 1983 heeft MY LITTLE PONY zich gekatapulteerd van iconische speelgoedlijn tot een wereldwijd entertainmentuniversum. In september 2021 lanceerde MY LITTLE PONY: EEN NIEUWE GENERATIE op Netflix en introduceerde een nieuwe generatie pony’s aan een nieuwe generatie kinderen. De speelfilm werd het #1 kinderbezit bij lancering en werd bekroond met de Common Sense Media Seal for Families. De film was het startschot voor een nieuw tijdperk voor het merk, met een focus op het inspireren van kinderen van vandaag om te ontdekken, te uiten en te vieren wat hen uniek maakt. Deze nieuwe generatie pony’s heeft haar eigen nieuwe speelgoedlijn en gelicenseerde consumentenproducten in verschillende categorieën, met een schat aan content die in 2022 zal worden gelanceerd. MY LITTLE PONY is uitgezonden in bijna 200 landen en er zijn meer dan 350 afleveringen en drie speelfilms geproduceerd.


My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert in de zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

GamesGames

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu uit voor consoles en pc

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. De eerste My Little Pony console- en pc-game in vijf jaar markeert de terugkeer van een van de meest geliefde entertainmentfranchises naar videogames en introduceert de nieuwste generatie pony’s aan een heel nieuw publiek van fans. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie dat nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!


En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer. 

Terry Malham, CEO van Outright Games: ”We zijn ontzettend blij dat My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee eindelijk uit is. We vonden het geweldig om samen te werken met onze jarenlange partners Hasbro en deze nieuwe generatie pony’s en de magische wereld van Equestria voor het eerst in vijf jaar van tv-schermen naar consoles en pc te brengen. De game zit vol met alle dingen waar fans zo van houden in de franchise; vriendschap, kleurenmagie en avontuur. We hopen dat iedereen de beste tijd heeft om het te spelen!”

Eugene Evans, Senior Vice President of Business Development and Digital Licensing, van Hasbro zei ”Het is geweldig geweest om deze prachtige personages en de betoverende wereld van Equestria vastgelegd te zien in een videogame door onze vrienden bij Outright Games. We kijken ernaar uit dat nog meer fans het avontuur en de magie van My Little Pony zullen beleven met de vijfde generatie pony’s”.

Vanaf de speelgoedlancering in 1983 heeft MY LITTLE PONY zich gekatapulteerd van iconische speelgoedlijn tot een wereldwijd entertainmentuniversum. In september 2021 lanceerde MY LITTLE PONY: EEN NIEUWE GENERATIE op Netflix en introduceerde een nieuwe generatie pony’s aan een nieuwe generatie kinderen. De speelfilm werd het #1 kinderbezit bij lancering en werd bekroond met de Common Sense Media Seal for Families. De film was het startschot voor een nieuw tijdperk voor het merk, met een focus op het inspireren van kinderen van vandaag om te ontdekken, te uiten en te vieren wat hen uniek maakt. Deze nieuwe generatie pony’s heeft haar eigen nieuwe speelgoedlijn en gelicenseerde consumentenproducten in verschillende categorieën, met een schat aan content die in 2022 zal worden gelanceerd. MY LITTLE PONY is uitgezonden in bijna 200 landen en er zijn meer dan 350 afleveringen en drie speelfilms geproduceerd.


My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert in de zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties