Session: Skate sim aangekondigd

 De vroegtijdige toegang-fase van Session: Skate Sim is bijna voorbij! NACON en Crea-ture Studios maken met plezier bekend dat de game op 22 september 2022 zal verschijnen voor Steam, Epic Games Store, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation4 en PlayStation5.

De spannende nieuwe content die verscheen in februari wordt in september naar een hoger niveau getild. Crea-ture volgt de feedback en verzoeken van spelers op de voet, en werkt hard om ervoor te zorgen dat bij de lancering aan hun verwachtingen wordt voldaan.

Session verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

GamesGames

Session: Skate sim aangekondigd

 De vroegtijdige toegang-fase van Session: Skate Sim is bijna voorbij! NACON en Crea-ture Studios maken met plezier bekend dat de game op 22 september 2022 zal verschijnen voor Steam, Epic Games Store, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation4 en PlayStation5.

De spannende nieuwe content die verscheen in februari wordt in september naar een hoger niveau getild. Crea-ture volgt de feedback en verzoeken van spelers op de voet, en werkt hard om ervoor te zorgen dat bij de lancering aan hun verwachtingen wordt voldaan.

Session verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties