IGN Daily Fix: Is Fortnite een FPS mode aan het ontwikkelen?

Fortnite is sinds de veelgeprezen release in 2017 consequent bijgewerkt met nieuwe functies. Fortnite introduceerde deze week Chapter 3 Season 3: Vibin’, dat het eiland verandert in “één gigantisch feest” met de toevoeging van hamsterwielachtige Ballers, een kleurrijk nieuw kaartgebied en iconische personages zoals Darth Vader en Indiana Jones.

Hideo Kojima’s volgende game is in de maak en het is niet Death Stranding 2. Vroege beelden van KojiPro’s volgende horrorgame lijken te zijn uitgelekt met daarin een terugkeer van een hoofdrolspeelster uit Death Stranding.

iOS 16, de volgende grote update van het iPhone-besturingssysteem, zal native ondersteuning toevoegen voor de Nintendo Switch Joy-Cons en Switch Pro Controller.

GamesGames

IGN Daily Fix: Is Fortnite een FPS mode aan het ontwikkelen?

Fortnite is sinds de veelgeprezen release in 2017 consequent bijgewerkt met nieuwe functies. Fortnite introduceerde deze week Chapter 3 Season 3: Vibin’, dat het eiland verandert in “één gigantisch feest” met de toevoeging van hamsterwielachtige Ballers, een kleurrijk nieuw kaartgebied en iconische personages zoals Darth Vader en Indiana Jones.

Hideo Kojima’s volgende game is in de maak en het is niet Death Stranding 2. Vroege beelden van KojiPro’s volgende horrorgame lijken te zijn uitgelekt met daarin een terugkeer van een hoofdrolspeelster uit Death Stranding.

iOS 16, de volgende grote update van het iPhone-besturingssysteem, zal native ondersteuning toevoegen voor de Nintendo Switch Joy-Cons en Switch Pro Controller.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties