Vandaag verschijnt een nieuwe demo voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch

In Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch kunnen de spelers het lot van drie grootmachten bepalen. Daarvoor moeten spelers een huurling die uit de geschiedenis had moeten verdwijnen naar zijn ultieme doel begeleiden. In aanloop naar de lancering van de volledige game op 24 juni, is nu een gratis demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

In de demo nemen spelers de rol aan van een eenzame huurling die op zoek gaat naar antwoorden na een rampzalige nederlaag tegen de mysterieuze Ashen Demon. Spelers kunnen zich aansluiten bij Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages en hun troepen aanvoeren tijdens grootschalige realtime-gevechten waarin de strategie van de Fire Emblem-serie samenvloeit met de actierijke gameplay uit de Warriors-serie.

In de demo kunnen spelers flitsende combo’s en krachtige speciale vaardigheden gebruiken om hordes vijanden te verslaan en de eerste drie hoofdstukken te voltooien. Daarbij is het de kunst om het slagveld altijd goed in de gaten te houden en tactische kennis te gebruiken om te zegevieren. De demo ondersteunt ook lokale coöp* voor twee spelers en de mogelijkheid om in de demo gemaakte vorderingen later mee te nemen naar de volledige game.

In Fire Emblem Warriors: Three Hopes raakt de held van het verhaal al snel verstrikt in een groeiend conflict dat de toekomst van Fódlan zal bepalen. In de demo moet de speler zich aansluiten bij één van de drie huizen, die allen goed zijn voor aangrijpende verhalen, met elk een andere uitkomst. In de volledige game kunnen spelers verdergaan met het versterken van relaties tussen personages, genieten van epische gevechten en het volgen van verschillende wegen en verhaallijnen om het lot van Fódlan te bepalen.

Een demo voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar in de eShop. De demo biedt spelers toegang tot de eerste drie hoofdstukken van de game. Spelers kunnen hun voortgang in de demo meenemen naar de volledige versie, die op 24 juni verschijnt.

GamesGames

Vandaag verschijnt een nieuwe demo voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch

In Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch kunnen de spelers het lot van drie grootmachten bepalen. Daarvoor moeten spelers een huurling die uit de geschiedenis had moeten verdwijnen naar zijn ultieme doel begeleiden. In aanloop naar de lancering van de volledige game op 24 juni, is nu een gratis demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

In de demo nemen spelers de rol aan van een eenzame huurling die op zoek gaat naar antwoorden na een rampzalige nederlaag tegen de mysterieuze Ashen Demon. Spelers kunnen zich aansluiten bij Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages en hun troepen aanvoeren tijdens grootschalige realtime-gevechten waarin de strategie van de Fire Emblem-serie samenvloeit met de actierijke gameplay uit de Warriors-serie.

In de demo kunnen spelers flitsende combo’s en krachtige speciale vaardigheden gebruiken om hordes vijanden te verslaan en de eerste drie hoofdstukken te voltooien. Daarbij is het de kunst om het slagveld altijd goed in de gaten te houden en tactische kennis te gebruiken om te zegevieren. De demo ondersteunt ook lokale coöp* voor twee spelers en de mogelijkheid om in de demo gemaakte vorderingen later mee te nemen naar de volledige game.

In Fire Emblem Warriors: Three Hopes raakt de held van het verhaal al snel verstrikt in een groeiend conflict dat de toekomst van Fódlan zal bepalen. In de demo moet de speler zich aansluiten bij één van de drie huizen, die allen goed zijn voor aangrijpende verhalen, met elk een andere uitkomst. In de volledige game kunnen spelers verdergaan met het versterken van relaties tussen personages, genieten van epische gevechten en het volgen van verschillende wegen en verhaallijnen om het lot van Fódlan te bepalen.

Een demo voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar in de eShop. De demo biedt spelers toegang tot de eerste drie hoofdstukken van de game. Spelers kunnen hun voortgang in de demo meenemen naar de volledige versie, die op 24 juni verschijnt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties