Xbox bouwt het gaming platform voor de komende 20 jaar

Aanstaande zondag zullen we onze fans tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase een kijkje geven in een geweldige line-up van games die naar Xbox, pc en cloud komen. Voordat we het doek open doen voor aankomende games, willen we ook enkele updates delen over hoe je ze kunt spelen.

We beschouwen het als een voortgangsupdate van onze missie: het plezier en de community van gamen naar de 3 miljard gamers op de planeet brengen. Nu het 20-jarig jubileum van Xbox onlangs achter de rug is, is het ook belangrijk om je te laten weten wat je kunt verwachten van Team Xbox, inclusief onze devices en services, terwijl we een platform voor de komende 20 jaar met gaming bouwen.

Vandaag willen we delen wat we gaan doen om door te gaan waardoor Xbox de beste waarde in gaming is voor spelers om te genieten van de beste games, in alle genres en op verschillende consoles, pc’s en in de cloud, inclusief nieuwe Xbox Game Studios titels die op dezelfde dag dat ze worden gelanceerd met Xbox Game Pass.

We zullen:

  • De Xbox-app naar Samsung 2022 Smart tv’s brengen
  • Xbox Cloud Gaming uitbreiden naar meer landen
  • Nieuwe game-ervaringen naar Microsoft Edge en Windows 11 brengen
  • Updates voor Xbox Game Pass-leden uitrollen
  • Meer opties om jezelf uit te drukken met Xbox Design Lab introduceren

Zoals Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming, het ziet: “We bouwen een platform dat miljarden gamers kan bereiken – of het nu op de console, of op pc, of via Xbox cloud streaming is – waar spelers op elk device waarop ze willen spelen de content moeten kunnen vinden die ze willen spelen.”

De veranderingen en verbeteringen aan de Xbox ervaring die we vandaag hebben aangekondigd, maken allemaal deel uit van onze missie om iedereen op de planeet het plezier en de community van gamen te bieden. Het is een groot doel, met meerdere stappen voor de komende jaren.

Om meer te weten te komen over de geweldige games die naar Xbox en pc komen, kijk dan aanstaande zondag 12 juni om 19.00 uur CET naar de Xbox & Bethesda Games Showcase via YouTube of Twitch. Of lees HIER meer over hoe je de showcase kunt kijken.

GamesGames

Xbox bouwt het gaming platform voor de komende 20 jaar

Aanstaande zondag zullen we onze fans tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase een kijkje geven in een geweldige line-up van games die naar Xbox, pc en cloud komen. Voordat we het doek open doen voor aankomende games, willen we ook enkele updates delen over hoe je ze kunt spelen.

We beschouwen het als een voortgangsupdate van onze missie: het plezier en de community van gamen naar de 3 miljard gamers op de planeet brengen. Nu het 20-jarig jubileum van Xbox onlangs achter de rug is, is het ook belangrijk om je te laten weten wat je kunt verwachten van Team Xbox, inclusief onze devices en services, terwijl we een platform voor de komende 20 jaar met gaming bouwen.

Vandaag willen we delen wat we gaan doen om door te gaan waardoor Xbox de beste waarde in gaming is voor spelers om te genieten van de beste games, in alle genres en op verschillende consoles, pc’s en in de cloud, inclusief nieuwe Xbox Game Studios titels die op dezelfde dag dat ze worden gelanceerd met Xbox Game Pass.

We zullen:

  • De Xbox-app naar Samsung 2022 Smart tv’s brengen
  • Xbox Cloud Gaming uitbreiden naar meer landen
  • Nieuwe game-ervaringen naar Microsoft Edge en Windows 11 brengen
  • Updates voor Xbox Game Pass-leden uitrollen
  • Meer opties om jezelf uit te drukken met Xbox Design Lab introduceren

Zoals Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming, het ziet: “We bouwen een platform dat miljarden gamers kan bereiken – of het nu op de console, of op pc, of via Xbox cloud streaming is – waar spelers op elk device waarop ze willen spelen de content moeten kunnen vinden die ze willen spelen.”

De veranderingen en verbeteringen aan de Xbox ervaring die we vandaag hebben aangekondigd, maken allemaal deel uit van onze missie om iedereen op de planeet het plezier en de community van gamen te bieden. Het is een groot doel, met meerdere stappen voor de komende jaren.

Om meer te weten te komen over de geweldige games die naar Xbox en pc komen, kijk dan aanstaande zondag 12 juni om 19.00 uur CET naar de Xbox & Bethesda Games Showcase via YouTube of Twitch. Of lees HIER meer over hoe je de showcase kunt kijken.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties