Interview met de ontwikkelaar van Once Human

IGN ging om de tafel zitten met Victoria Peng, Senior Game Designer van Once Human, om alles te bespreken wat spelers kunnen verwachten in de wereld van Once Human. Once Human is een nieuwe bizarre survival sandbox game.

In Once Human verken je een post-apocalyptische wereld en vecht je om onoverkomelijke kansen te overleven terwijl je vecht tegen buitenaardse bedreigingen en je medemens. Scavenge de met sterrenstof vervuilde landen voor grondstoffen door bomen om te hakken voor hout, gewassen te planten en je volgende maaltijd te verdienen door op wilde dieren te jagen. Gebruik deze voorraden en andere buit om wapens, uitrusting en voertuigen te maken of te upgraden. En terwijl je de beschaving herstelt, neem je de tijd om aan jezelf te werken. Once Human heeft namelijk memetische en cradle-systemen waarmee je je personage nog persoonlijker kunt maken, zodat het bij je speelstijl past. Je zult elk voordeel nodig hebben in je strijd tegen de afwijkende wezens in PVE-speltypen zoals de Great Ones-uitdaging, dungeon-raids en tal van andere taken in de open wereld.

GamesGames

Interview met de ontwikkelaar van Once Human

IGN ging om de tafel zitten met Victoria Peng, Senior Game Designer van Once Human, om alles te bespreken wat spelers kunnen verwachten in de wereld van Once Human. Once Human is een nieuwe bizarre survival sandbox game.

In Once Human verken je een post-apocalyptische wereld en vecht je om onoverkomelijke kansen te overleven terwijl je vecht tegen buitenaardse bedreigingen en je medemens. Scavenge de met sterrenstof vervuilde landen voor grondstoffen door bomen om te hakken voor hout, gewassen te planten en je volgende maaltijd te verdienen door op wilde dieren te jagen. Gebruik deze voorraden en andere buit om wapens, uitrusting en voertuigen te maken of te upgraden. En terwijl je de beschaving herstelt, neem je de tijd om aan jezelf te werken. Once Human heeft namelijk memetische en cradle-systemen waarmee je je personage nog persoonlijker kunt maken, zodat het bij je speelstijl past. Je zult elk voordeel nodig hebben in je strijd tegen de afwijkende wezens in PVE-speltypen zoals de Great Ones-uitdaging, dungeon-raids en tal van andere taken in de open wereld.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties