Speelgoedbanen in DLC Forza Horizon 5: Hot Wheels

Oproep aan alle waaghalzerige bestuurders en creatievelingen! Ga op weg naar het nieuwe Horizon Hot Wheels Park in de wolken hoog boven Mexico. Ervaar de snelste, meest extreme circuits ooit bedacht. Ontwerp, bouw en deel je eigen Hot Wheels avontuur met 80 verschillende, knipbare circuitonderdelen. Race met 10 geweldige nieuwe auto’s, waaronder de bliksemsnelle 2021 Hennessey Venom F5 en de iconische 2000 Hot Wheels Deora II.

Koop de Premium Add Ons-bundel vandaag nog en krijg direct toegang wanneer de Forza Horizon 5: Hot Wheels-uitbreiding op 19 juli 2022 wordt gelanceerd.

Forza Horizon 5 game vereist, afzonderlijk verkrijgbaar.

GamesGames

Speelgoedbanen in DLC Forza Horizon 5: Hot Wheels

Oproep aan alle waaghalzerige bestuurders en creatievelingen! Ga op weg naar het nieuwe Horizon Hot Wheels Park in de wolken hoog boven Mexico. Ervaar de snelste, meest extreme circuits ooit bedacht. Ontwerp, bouw en deel je eigen Hot Wheels avontuur met 80 verschillende, knipbare circuitonderdelen. Race met 10 geweldige nieuwe auto’s, waaronder de bliksemsnelle 2021 Hennessey Venom F5 en de iconische 2000 Hot Wheels Deora II.

Koop de Premium Add Ons-bundel vandaag nog en krijg direct toegang wanneer de Forza Horizon 5: Hot Wheels-uitbreiding op 19 juli 2022 wordt gelanceerd.

Forza Horizon 5 game vereist, afzonderlijk verkrijgbaar.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties