Ship of Fools komt uit op Nintendo Switch, PS5, en Xbox Series X|S

Team17 en Fika Productions hebben aangekondigd dat Ship of Fools later dit jaar lanceert op nieuwe-generatie consoleplatforms. Naast de Steam voor PC-versie, is de hectische één- of twee-speler lokale en online co-op roguelite bestemd voor Nintendo Switch, PlayStation 5, en Xbox Series X|S. Ship of Fools speelt zich af op volle zee en volgt een stel moedige (nou ja, roekeloze) antropomorfe zeelieden die hun archipel willen redden van gigantische, dodelijke leviathans en The Everlasting Storm, terwijl ze proberen de Aquapocalypse te voorkomen.

GamesGames

Ship of Fools komt uit op Nintendo Switch, PS5, en Xbox Series X|S

Team17 en Fika Productions hebben aangekondigd dat Ship of Fools later dit jaar lanceert op nieuwe-generatie consoleplatforms. Naast de Steam voor PC-versie, is de hectische één- of twee-speler lokale en online co-op roguelite bestemd voor Nintendo Switch, PlayStation 5, en Xbox Series X|S. Ship of Fools speelt zich af op volle zee en volgt een stel moedige (nou ja, roekeloze) antropomorfe zeelieden die hun archipel willen redden van gigantische, dodelijke leviathans en The Everlasting Storm, terwijl ze proberen de Aquapocalypse te voorkomen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties