Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation consoles

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, actievolle verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasyversie van de latere Han-dynastie waar demonen de Drie Koninkrijken teisteren. Spelers vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten met behulp van zwaardvechten gebaseerd op de Chinese vechtkunsten, in een poging om de kansen te overwinnen door het ontwaken van de ware kracht van binnenuit.

De game is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en op pc via Windows en Steam . De release staat gepland voor begin 2023 en de game zal vanaf dag één beschikbaar zijn met Game Pass op console en pc.

GamesGames

Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation consoles

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, actievolle verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasyversie van de latere Han-dynastie waar demonen de Drie Koninkrijken teisteren. Spelers vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten met behulp van zwaardvechten gebaseerd op de Chinese vechtkunsten, in een poging om de kansen te overwinnen door het ontwaken van de ware kracht van binnenuit.

De game is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en op pc via Windows en Steam . De release staat gepland voor begin 2023 en de game zal vanaf dag één beschikbaar zijn met Game Pass op console en pc.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties