Nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl trailer onthuld tijdens Xbox Extended Showcase 2022

Tijdens de Microsoft Extende Showcase vandaag heeft de Oekraïense ontwikkelaar GSC Game World een nieuwe trailer voor hun horror simulatie FPS S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl laten zien. Het langverwachte vervolg op de populaire S.T.A.L.K.E.R.-serie zal in 2023 verschijnen voor Xbox Series X|S en PC.

Sommige GSC medewerkers besloten om hun land te verdedigen, terwijl een deel van de ontwikkeling verder gaat in Kiev. Het bedrijf heeft ook een nieuw kantoor geopend in Praag, Tsjechië, waar het grootste gedeelte van de ontwikkeling gaat starten.

Het S.T.A.L.K.E.R. universum is gebaseerd op drie videogames en honderden boeken, comics en stukken fan-fiction. Met meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren van deze veelgeprezen serie kijken fans reikhalzend uit naar de terugkeer met S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

GamesGames

Nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl trailer onthuld tijdens Xbox Extended Showcase 2022

Tijdens de Microsoft Extende Showcase vandaag heeft de Oekraïense ontwikkelaar GSC Game World een nieuwe trailer voor hun horror simulatie FPS S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl laten zien. Het langverwachte vervolg op de populaire S.T.A.L.K.E.R.-serie zal in 2023 verschijnen voor Xbox Series X|S en PC.

Sommige GSC medewerkers besloten om hun land te verdedigen, terwijl een deel van de ontwikkeling verder gaat in Kiev. Het bedrijf heeft ook een nieuw kantoor geopend in Praag, Tsjechië, waar het grootste gedeelte van de ontwikkeling gaat starten.

Het S.T.A.L.K.E.R. universum is gebaseerd op drie videogames en honderden boeken, comics en stukken fan-fiction. Met meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren van deze veelgeprezen serie kijken fans reikhalzend uit naar de terugkeer met S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties