Word een angstaanjagende hospik in de nieuwste Apex Legends – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de nieuwste Stories from the Outlands-trailer uitgebracht, getiteld “Family Business”. De trailer vertelt het verhaal van Ajay Che (ook wel Lifeline genoemd), die als lid van het Frontier Corps altijd geprobeerd heeft zich te onderscheiden van haar beruchte familie van oorlogsprofiteurs. Echter, nood breekt wet. Zo is te zien dat ook zij gedwongen is om grenzen te overschrijden als ze mensen in nood wil helpen. Samen met haar jeugdvriend Octavio Silva (ook wel Octane genoemd) doet ze er alles aan om een lading medicijnen te vinden en de wereld te redden.

GamesGames

Word een angstaanjagende hospik in de nieuwste Apex Legends – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de nieuwste Stories from the Outlands-trailer uitgebracht, getiteld “Family Business”. De trailer vertelt het verhaal van Ajay Che (ook wel Lifeline genoemd), die als lid van het Frontier Corps altijd geprobeerd heeft zich te onderscheiden van haar beruchte familie van oorlogsprofiteurs. Echter, nood breekt wet. Zo is te zien dat ook zij gedwongen is om grenzen te overschrijden als ze mensen in nood wil helpen. Samen met haar jeugdvriend Octavio Silva (ook wel Octane genoemd) doet ze er alles aan om een lading medicijnen te vinden en de wereld te redden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties