Duik in een vreemde parallelle wereld in Digimon Survive op 29 juli

De toonaangevende videogame-uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. kondigt vandaag aan dat Digimon Survive, de hybride visuele roman en tactische RPG, op 29 juli 2022 naar PlayStation 4 (PlayStation 5-compatibel), Xbox One (Xbox Series X|S-compatibel), Nintendo Switch en pc komt via Steam. Fysieke pre-orders voor de titel zijn nu verkrijgbaar. Spelers die de game tussen de lancering en de eerste maand digitaal kopen, ontvangen Guilmon en HP Support Equipment als bonuscontent.

Digimon Survive stuurt spelers naar een mysterieuze wereld vol gevaarlijke monsters en dodelijke gevechten die hun overlevingsvermogen op de proef stellen. Spelers kruipen in de huid van protagonist Takuma Momozuka en kunnen de uitkomst van hun avontuur direct beïnvloeden via allerlei mogelijk grimmige keuzes, zoals hoe hun Digimon evolueert, de manier waarop ze met NPC’s omgaan en nog veel meer.

GamesGames

Duik in een vreemde parallelle wereld in Digimon Survive op 29 juli

De toonaangevende videogame-uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. kondigt vandaag aan dat Digimon Survive, de hybride visuele roman en tactische RPG, op 29 juli 2022 naar PlayStation 4 (PlayStation 5-compatibel), Xbox One (Xbox Series X|S-compatibel), Nintendo Switch en pc komt via Steam. Fysieke pre-orders voor de titel zijn nu verkrijgbaar. Spelers die de game tussen de lancering en de eerste maand digitaal kopen, ontvangen Guilmon en HP Support Equipment als bonuscontent.

Digimon Survive stuurt spelers naar een mysterieuze wereld vol gevaarlijke monsters en dodelijke gevechten die hun overlevingsvermogen op de proef stellen. Spelers kruipen in de huid van protagonist Takuma Momozuka en kunnen de uitkomst van hun avontuur direct beïnvloeden via allerlei mogelijk grimmige keuzes, zoals hoe hun Digimon evolueert, de manier waarop ze met NPC’s omgaan en nog veel meer.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties