Maak kans op Tour de France 2022 (PS5)

Wij hebben weer een mooie prijs om weg te geven! Dankzij Nacon Benelux mogen wij een exemplaar van Tour de France 2022 voor de PlayStation 5 weggeven. Wil je ook rondrijden in je gele trui, stuur dan een mailtje naar prijsvraag@vgtrailers.nl o.v.v Tour de France. De winnaar wordt uiterlijk 24 juni bekend gemaakt. Succes!

GamesGames

Maak kans op Tour de France 2022 (PS5)

Wij hebben weer een mooie prijs om weg te geven! Dankzij Nacon Benelux mogen wij een exemplaar van Tour de France 2022 voor de PlayStation 5 weggeven. Wil je ook rondrijden in je gele trui, stuur dan een mailtje naar prijsvraag@vgtrailers.nl o.v.v Tour de France. De winnaar wordt uiterlijk 24 juni bekend gemaakt. Succes!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties