Voel de adrenaline van de Formula 1 in VR

Vandaag delen Codemasters en Electronic Arts voor de allereerste keer in-game gameplaybeelden van F1 22 in VR, in aanloop naar de Formule 1 AWS Grand Prix Du Canada 2022 dat dit weekend plaatsvindt. In de video is een hoofdrol weggelegd voor de lokale held Lance Stroll in zijn Aston Martin AMR22 en de gameplay focust zich op het claustrofobische gevoel vanuit de cockpit. Spelers gaan de adrenaline die racen met zich meebrengt ervaren zoals nooit tevoren op het 4.361 kilometer lange Circuit Gilles-Villeneuve in Montreal. Virtual reality is exclusief beschikbaar voor de PC-versie van de game en is één van de vele innovaties die spelers kunnen verwachten als F1 22 wordt uitgebracht op 1 juli. Tevens verschijnt F1 22 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

GamesGames

Voel de adrenaline van de Formula 1 in VR

Vandaag delen Codemasters en Electronic Arts voor de allereerste keer in-game gameplaybeelden van F1 22 in VR, in aanloop naar de Formule 1 AWS Grand Prix Du Canada 2022 dat dit weekend plaatsvindt. In de video is een hoofdrol weggelegd voor de lokale held Lance Stroll in zijn Aston Martin AMR22 en de gameplay focust zich op het claustrofobische gevoel vanuit de cockpit. Spelers gaan de adrenaline die racen met zich meebrengt ervaren zoals nooit tevoren op het 4.361 kilometer lange Circuit Gilles-Villeneuve in Montreal. Virtual reality is exclusief beschikbaar voor de PC-versie van de game en is één van de vele innovaties die spelers kunnen verwachten als F1 22 wordt uitgebracht op 1 juli. Tevens verschijnt F1 22 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties