Gerucht: Sony onthult volgende week 3 nieuwe headsets en 2 nieuwe monitoren

Sony onthuld naar alle waarschijnlijkheid volgende week nieuwe headsets en special gaming monitoren. Tom Henderson maakt dit bekend op Exputer, Tom Henderson brengt vaker geruchten naar buiten welke later waar blijken te zijn. Informatie over één set hardware is al onthuld, namelijk de nieuwe headsets van Sony. Dit zijn de nieuwe “INZONE” H-serie headsets, met drie sets die volgende week worden onthuld. De INZONE H3, INZONE H7 en INZONE H9 zijn allemaal voorzien van 360 ruimtelijk geluid voor gaming en zijn allemaal Discord-gecertificeerd.

Volgens de bronnen van Henderson komen er naast deze headsets ook nieuwe monitoren aan. Éen van deze monitoren zal voor 4K gaming op 144Hz zijn, terwijl de andere voor full HD gaming op 240Hz zal zijn. Beide apparaten werden beschreven als zijnde “perfect voor PS5” en hebben VRR (HDMI/G-Sync) ondersteuning gekregen en zijn voorzien van lage latency (1ms GtG). Sony heeft ook HDR in gedachten gehouden (DisplayHDR600 in 4K/144Hz, DisplayHDR400 in FullHD/240Hz) voor beide monitoren.

De prijzen van de monitoren moeten nog worden onthuld. Het is echter nog onduidelijk of Sony ook de nieuwe Pro controller waarvan nog voor Summer Game Fest werd gezegd dat deze eraan zit te komen zal onthullen of niet, maar de bronnen van Tom Henderson hebben gezegd dat deze vijf stukken nieuwe hardware volgende week onthuld zullen worden en dat ze deel zullen uitmaken van Sony’s nieuwe “INZONE” merk.

GamesGames

Gerucht: Sony onthult volgende week 3 nieuwe headsets en 2 nieuwe monitoren

Sony onthuld naar alle waarschijnlijkheid volgende week nieuwe headsets en special gaming monitoren. Tom Henderson maakt dit bekend op Exputer, Tom Henderson brengt vaker geruchten naar buiten welke later waar blijken te zijn. Informatie over één set hardware is al onthuld, namelijk de nieuwe headsets van Sony. Dit zijn de nieuwe “INZONE” H-serie headsets, met drie sets die volgende week worden onthuld. De INZONE H3, INZONE H7 en INZONE H9 zijn allemaal voorzien van 360 ruimtelijk geluid voor gaming en zijn allemaal Discord-gecertificeerd.

Volgens de bronnen van Henderson komen er naast deze headsets ook nieuwe monitoren aan. Éen van deze monitoren zal voor 4K gaming op 144Hz zijn, terwijl de andere voor full HD gaming op 240Hz zal zijn. Beide apparaten werden beschreven als zijnde “perfect voor PS5” en hebben VRR (HDMI/G-Sync) ondersteuning gekregen en zijn voorzien van lage latency (1ms GtG). Sony heeft ook HDR in gedachten gehouden (DisplayHDR600 in 4K/144Hz, DisplayHDR400 in FullHD/240Hz) voor beide monitoren.

De prijzen van de monitoren moeten nog worden onthuld. Het is echter nog onduidelijk of Sony ook de nieuwe Pro controller waarvan nog voor Summer Game Fest werd gezegd dat deze eraan zit te komen zal onthullen of niet, maar de bronnen van Tom Henderson hebben gezegd dat deze vijf stukken nieuwe hardware volgende week onthuld zullen worden en dat ze deel zullen uitmaken van Sony’s nieuwe “INZONE” merk.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties