De eerste 16 minuten van Fire Emblem Warriors: Three Hopes

In deze video hacken en slashen de dames en heren van IGN een weg door de eerste 16 minuten van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Ze beginnen de reis met de openingsfilm van Fire Emblem Warriors: Three Hopes cinematic dan de Tutorial missie waar we de rivaal, Byleth tegenkomen. Fire Emblem Warriors: Three Hopes is de nieuwste van Omega Force en een direct vervolg op 2017’s Fire Emblem Warriors.

GamesGames

De eerste 16 minuten van Fire Emblem Warriors: Three Hopes

In deze video hacken en slashen de dames en heren van IGN een weg door de eerste 16 minuten van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Ze beginnen de reis met de openingsfilm van Fire Emblem Warriors: Three Hopes cinematic dan de Tutorial missie waar we de rivaal, Byleth tegenkomen. Fire Emblem Warriors: Three Hopes is de nieuwste van Omega Force en een direct vervolg op 2017’s Fire Emblem Warriors.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties