Op dinsdag 28 juni wordt er een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase uitgezonden

Morgen 28 juni wordt er een nieuwe Nintendo Direct Mini uitgezonden. De gehele stream is te bekijken op het YouTube kanaal van Nintendo en zal om 15:00 uur van start gaan. De direct zal voor zo’n 25 minuten aan info over third-party Nintendo Switch-games vrijgeven. Grote aankondigen heeft Nintendo op de Summer Game Fest nog niet gedaan, dus wellicht komen er grote titels aan bod in deze showcase.

GamesGames

Op dinsdag 28 juni wordt er een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase uitgezonden

Morgen 28 juni wordt er een nieuwe Nintendo Direct Mini uitgezonden. De gehele stream is te bekijken op het YouTube kanaal van Nintendo en zal om 15:00 uur van start gaan. De direct zal voor zo’n 25 minuten aan info over third-party Nintendo Switch-games vrijgeven. Grote aankondigen heeft Nintendo op de Summer Game Fest nog niet gedaan, dus wellicht komen er grote titels aan bod in deze showcase.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties