GameSpot News: Nintendo Direct Bevestigd & Metroid Prime Remastered komt mogelijk binnenkort

De afgelopen weken ging het gerucht dat er voor eind juni een Nintendo Direct in de maak zou zijn. Gisteren bevestigde Nintendo dat er inderdaad een Direct komt, maar dat het een van de minipresentaties wordt die exclusief over titels van third party ontwikkelaars gaat. Verwacht dus nieuws te zien over titels als Mario + Rabbids: Sparks of Hope in plaats van het vervolg op Breath of the Wild.

Ook potentieel onthuld zijn de PlayStation Plus titels van juli. Via Dealabs lijkt het erop dat abonnees van de service, op elk niveau, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures: Man of Medan, en Arcadegeddon krijgen wanneer de maandelijkse games vernieuwen op 5 juli.

Niet alleen is de onlangs verschenen vierde Crash Bandicoot op zichzelf al een geweldige aanwinst, maar de geremasterde N. Sane-trilogie van de eerste drie games is al verkrijgbaar via de PlayStation Plus Collection, zodat spelers de hele Bandicoot-saga kunnen voltooien. Voor degenen die Supermassive’s nieuwste horrorgame The Quarry al hebben uitgespeeld en uitkijken naar meer, is Man of Medan de eerste release in de Dark Picture Anthology-serie van de ontwikkelaar, met vergelijkbare mechanica en griezelige geneugten. De laatste titel, Arcadegeddon, kwam afgelopen zomer uit in early access, en is een multiplayer shooter die zich afspeelt in een arcade game met zowel PvP als PvE elementen. Het spel is sinds de lancering relatief onder de radar gebleven, maar de opname ervan in de PS Plus-reeks van volgende maand zal het zeker een boost geven.

GamesGames

GameSpot News: Nintendo Direct Bevestigd & Metroid Prime Remastered komt mogelijk binnenkort

De afgelopen weken ging het gerucht dat er voor eind juni een Nintendo Direct in de maak zou zijn. Gisteren bevestigde Nintendo dat er inderdaad een Direct komt, maar dat het een van de minipresentaties wordt die exclusief over titels van third party ontwikkelaars gaat. Verwacht dus nieuws te zien over titels als Mario + Rabbids: Sparks of Hope in plaats van het vervolg op Breath of the Wild.

Ook potentieel onthuld zijn de PlayStation Plus titels van juli. Via Dealabs lijkt het erop dat abonnees van de service, op elk niveau, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures: Man of Medan, en Arcadegeddon krijgen wanneer de maandelijkse games vernieuwen op 5 juli.

Niet alleen is de onlangs verschenen vierde Crash Bandicoot op zichzelf al een geweldige aanwinst, maar de geremasterde N. Sane-trilogie van de eerste drie games is al verkrijgbaar via de PlayStation Plus Collection, zodat spelers de hele Bandicoot-saga kunnen voltooien. Voor degenen die Supermassive’s nieuwste horrorgame The Quarry al hebben uitgespeeld en uitkijken naar meer, is Man of Medan de eerste release in de Dark Picture Anthology-serie van de ontwikkelaar, met vergelijkbare mechanica en griezelige geneugten. De laatste titel, Arcadegeddon, kwam afgelopen zomer uit in early access, en is een multiplayer shooter die zich afspeelt in een arcade game met zowel PvP als PvE elementen. Het spel is sinds de lancering relatief onder de radar gebleven, maar de opname ervan in de PS Plus-reeks van volgende maand zal het zeker een boost geven.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties