IGN Daily Fix: PlayStation Plus-games aangekondigd voor juli

De PlayStation Plus Games voor juli zijn aangekondigd en er is voor ieder wat wils!

Square Enix en Tri-Ace hebben een releasedatum en officiële release trailer aangekondigd voor Star Ocean: The Divine Force, dat wereldwijd wordt gelanceerd voor PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X|S.

Spellbreak ontwikkelaar Proletariat zal schijnbaar worden overgenomen door Blizzard om te werken aan World of Warcraft, met als belangrijk gevolg dat de tovenaar-gebaseerde Battle Royale zal worden stopgezet

GamesGames

IGN Daily Fix: PlayStation Plus-games aangekondigd voor juli

De PlayStation Plus Games voor juli zijn aangekondigd en er is voor ieder wat wils!

Square Enix en Tri-Ace hebben een releasedatum en officiële release trailer aangekondigd voor Star Ocean: The Divine Force, dat wereldwijd wordt gelanceerd voor PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X|S.

Spellbreak ontwikkelaar Proletariat zal schijnbaar worden overgenomen door Blizzard om te werken aan World of Warcraft, met als belangrijk gevolg dat de tovenaar-gebaseerde Battle Royale zal worden stopgezet

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties