Outriders Worldslayer is nu beschikbaar

Square Enix maakt bekend dat Outriders Worldslayer nu verkrijgbaar is. Het betreft een gigantische upgrade voor Outriders, de intense looter-shooter waarin overleven agressie vereist. Outriders is ontwikkeld door People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

Outriders Worldslayer is een brute looter-shooter in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Speel solo of met één of twee vrienden in drop-in-drop-out co-op. Begin met de originele OUTRIDERS-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de WORLDSLAYER-content te duiken met een volledig uitgeruste Outrider.

In Outriders Worldslayer strijd je verder voor het overleven van de mensheid en reis je over de even gevarieerde als dodelijke planeet Enoch, waar je het dit keer opneemt tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit. Na de overwinning op Ereshkigal moet je nog grotere gruwelen overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, de dodelijke Trial of Tarya Gratar.

Vecht door tot maximaal 40 Apocalypse Tiers om de sterkst mogelijke uitrusting te krijgen. Heers als een halfgod over het slagveld en combineer verwoestende vuurwapens met overweldigende krachten en een arsenaal aan steeds gestoordere aanpasbare wapens en uitrustingssets. Profiteer van de geheel nieuwe Pax-klassestructuur en Ascension Level-features en nieuwe toevoegingen aan de verregaande vrijheid van de open-ended klassenaanpassingen vanOutriders Worldslayer, om op jouw manier te spelen en je perfecte Outrider te bouwen.

“Voor Outriders Worldslayer namen we de beste delen van het originele Outriders en maakten die vervolgens groter, beter en sneller, met meer dingen om te doen,” zegt Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Het resultaat is een nooit eerder vertoonde combinatie van intense shooter-actie met verregaande klasse-aanpassingen, de vrijheid om te spelen hoe je wilt en even gestoorde als prachtige loot. We zijn echt trots op het werk dat onze getalenteerde teams bij People Can Fly en Square Enix in deze nieuwe evolutie van Outriders hebben gestoken, en zijn enthousiast over de toekomst van de Outriders-franchise”. 

GamesGames

Outriders Worldslayer is nu beschikbaar

Square Enix maakt bekend dat Outriders Worldslayer nu verkrijgbaar is. Het betreft een gigantische upgrade voor Outriders, de intense looter-shooter waarin overleven agressie vereist. Outriders is ontwikkeld door People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

Outriders Worldslayer is een brute looter-shooter in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Speel solo of met één of twee vrienden in drop-in-drop-out co-op. Begin met de originele OUTRIDERS-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de WORLDSLAYER-content te duiken met een volledig uitgeruste Outrider.

In Outriders Worldslayer strijd je verder voor het overleven van de mensheid en reis je over de even gevarieerde als dodelijke planeet Enoch, waar je het dit keer opneemt tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit. Na de overwinning op Ereshkigal moet je nog grotere gruwelen overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, de dodelijke Trial of Tarya Gratar.

Vecht door tot maximaal 40 Apocalypse Tiers om de sterkst mogelijke uitrusting te krijgen. Heers als een halfgod over het slagveld en combineer verwoestende vuurwapens met overweldigende krachten en een arsenaal aan steeds gestoordere aanpasbare wapens en uitrustingssets. Profiteer van de geheel nieuwe Pax-klassestructuur en Ascension Level-features en nieuwe toevoegingen aan de verregaande vrijheid van de open-ended klassenaanpassingen vanOutriders Worldslayer, om op jouw manier te spelen en je perfecte Outrider te bouwen.

“Voor Outriders Worldslayer namen we de beste delen van het originele Outriders en maakten die vervolgens groter, beter en sneller, met meer dingen om te doen,” zegt Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Het resultaat is een nooit eerder vertoonde combinatie van intense shooter-actie met verregaande klasse-aanpassingen, de vrijheid om te spelen hoe je wilt en even gestoorde als prachtige loot. We zijn echt trots op het werk dat onze getalenteerde teams bij People Can Fly en Square Enix in deze nieuwe evolutie van Outriders hebben gestoken, en zijn enthousiast over de toekomst van de Outriders-franchise”. 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties