IGN The Weekly Fix: Crash Bandicoot 4 op PS Plus, The Boys serie schrappen een scene & meer

Wil je bijpraten over alle hoogtepunten van deze week? Van nieuwe functies die worden toegevoegd aan de PS5, tot The Flash Movie die in gevaar is vanwege Ezra Miller, stem af op je Weekly Fix – de enige show met de aanbevolen wekelijkse dosis game- en entertainmentnieuws!

GamesGames

IGN The Weekly Fix: Crash Bandicoot 4 op PS Plus, The Boys serie schrappen een scene & meer

Wil je bijpraten over alle hoogtepunten van deze week? Van nieuwe functies die worden toegevoegd aan de PS5, tot The Flash Movie die in gevaar is vanwege Ezra Miller, stem af op je Weekly Fix – de enige show met de aanbevolen wekelijkse dosis game- en entertainmentnieuws!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties