Republic of Gamers en ESL Gaming kondigen officiële partnership aan

epublic of Gamers heeft een officiële partnership aangekondigd met de wereldwijd bekende esports-organisator ESL Gaming. De effecten van deze samenwerking zijn terug te zien tijdens de ESL Pro League (EPL) Conference en de drie ESL Challenger-toernooien die in 2022 plaatsvinden. Ook Nederland vormt een decor voor deze kwalificatiemomenten want één van de drie ESL Challengers wordt tijdens DreamHack Rotterdam in oktober georganiseerd. 

ROG mag zich nu de officiële partner van de EPL Season 16 Conference en de ESL Challenger-events noemen. Dat betekent onder andere dat esporters tijdens deze evenementen op hardware spelen die door Republic of Gamers is ontworpen om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken. De ESL Pro League is het hoofdtoernooi en is te bereiken via het ESL Pro League Conference-toernooi én via de ESL Challenger-competities. Deze barsten los tijdens DreamHack Valencia (1-3 juli), DreamHack Melbourne (2-4 september) en DreamHack Rotterdam (14-16 oktober) en maken directe kwalificatie voor de ESL Pro League mogelijk. 

“ROG staat bekend om zijn toewijding in de wereld van gaming en esports. Prestaties en producten van het allerhoogste niveau: daar kunnen consumenten en professionele spelers op rekenen. We zijn er trots op om opnieuw een samenwerking met Intel en ESL aan te kondigen en om ROG als merk te verbinden aan de ESL Challenger-events en ESL Pro League Conference”, zei Galip Fu, Head of Global Marketing for Consumer and Gaming Laptops bij ASUS. “Tijdens onze vorige ESL One-partnership in 2019 werd het duidelijk dat esports-communities veel passie hebben voor hardware en performance. In de tussentijd hebben wij onze gaming hardware doorontwikkeld en daar profiteren deze communities nu van.”

“De ESL Challengers en EPL Conference zijn toegevoegd aan de ESL Pro Tour en daardoor zijn er voor Counter-Strike: Global Offensive-spelers nieuwe mogelijkheden ontstaan om zich te ontpoppen van belofte tot absolute held”, vertelt Bastian Veiser, Director Partner Management bij ESL Gaming. “Republic of Gamers geeft spelers de hardware die zij nodig hebben om uit te groeien tot professionals en we zijn dan ook ontzettend blij om ROG als officiële partner welkom te heten.”

GamesGames

Republic of Gamers en ESL Gaming kondigen officiële partnership aan

epublic of Gamers heeft een officiële partnership aangekondigd met de wereldwijd bekende esports-organisator ESL Gaming. De effecten van deze samenwerking zijn terug te zien tijdens de ESL Pro League (EPL) Conference en de drie ESL Challenger-toernooien die in 2022 plaatsvinden. Ook Nederland vormt een decor voor deze kwalificatiemomenten want één van de drie ESL Challengers wordt tijdens DreamHack Rotterdam in oktober georganiseerd. 

ROG mag zich nu de officiële partner van de EPL Season 16 Conference en de ESL Challenger-events noemen. Dat betekent onder andere dat esporters tijdens deze evenementen op hardware spelen die door Republic of Gamers is ontworpen om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken. De ESL Pro League is het hoofdtoernooi en is te bereiken via het ESL Pro League Conference-toernooi én via de ESL Challenger-competities. Deze barsten los tijdens DreamHack Valencia (1-3 juli), DreamHack Melbourne (2-4 september) en DreamHack Rotterdam (14-16 oktober) en maken directe kwalificatie voor de ESL Pro League mogelijk. 

“ROG staat bekend om zijn toewijding in de wereld van gaming en esports. Prestaties en producten van het allerhoogste niveau: daar kunnen consumenten en professionele spelers op rekenen. We zijn er trots op om opnieuw een samenwerking met Intel en ESL aan te kondigen en om ROG als merk te verbinden aan de ESL Challenger-events en ESL Pro League Conference”, zei Galip Fu, Head of Global Marketing for Consumer and Gaming Laptops bij ASUS. “Tijdens onze vorige ESL One-partnership in 2019 werd het duidelijk dat esports-communities veel passie hebben voor hardware en performance. In de tussentijd hebben wij onze gaming hardware doorontwikkeld en daar profiteren deze communities nu van.”

“De ESL Challengers en EPL Conference zijn toegevoegd aan de ESL Pro Tour en daardoor zijn er voor Counter-Strike: Global Offensive-spelers nieuwe mogelijkheden ontstaan om zich te ontpoppen van belofte tot absolute held”, vertelt Bastian Veiser, Director Partner Management bij ESL Gaming. “Republic of Gamers geeft spelers de hardware die zij nodig hebben om uit te groeien tot professionals en we zijn dan ook ontzettend blij om ROG als officiële partner welkom te heten.”

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties