Republic of Gamers kondigt ‘TeamROG’ Benelux aan

Republic of Gamers (ROG) kondigt vandaag een officiële partnership aan met een vijftal gaming-contentmakers in de Benelux: Caseylina, Skate, Simon Zijlemans, Joshua Khane en Marcella de Bie. Daarmee worden zij onderdeel van TeamROG, waar o.a. ook muziekproducer Alan Walker, skateboarder Nyjah Huston, basketballer Karl-Anthony Towns en contentmaker Loserfruit onderdeel van uitmaken. De effecten van deze samenwerking zijn terug te zien op de sociale media- en Twitch-kanalen van zowel ROG als de contentmakers. Ook zal dit vijftal het komende half jaar terug te vinden zijn in marketingcampagnes van het merk Republic of Gamers.

Vorig jaar is er al een eerste stap gezet voor de samenwerking tussen ROG en de nieuwe leden van TeamROG in de vorm van een aantal campagnes waar de contentmakers een rol in speelden. Deze samenwerkingen zijn vandaag omgezet naar een officieel partnership

De lokale TeamROG-leden zullen gebruik gaan maken van de beste producten op het gebied van gaming hardware, waaronder de 2022 gaming laptops met de nieuwste 12th Generation Intel® Core™-processor en NVIDIA® RTX 3000-serie videokaart. ROG staat bekend om het hebben van veel passie voor hardware en performance. Dit is terug te zien in de ontwikkeling van hun producten.

“Gamen is meer dan alleen presteren op het hoogste niveau. De gemiddelde gamer speelt vooral games om een leuke, ontspannen tijd te hebben en daarbij niet gestoord te worden door haperende hardware. De uitgekozen content creators voegen ieder iets unieks toe aan TeamROG. Ze zijn allen competitief ingesteld maar hebben vooral gezelligheid met hun kijkers tijdens het gamen in een hoog vaandel staan. Daarom zijn zij ook zo geliefd binnen de gaming community”, vertelt Bart Pijls, PR-/Content Creators Manager ASUS Benelux. “Republic of Gamers wil de TeamROG-leden helpen een hoger niveau te bereiken door hen te ondersteunen met de beste gaming-hardware die ROG te bieden heeft.”

TeamROG zal regelmatig te zien zijn op het nieuwe Twitch-kanaal van ROG Benelux. Op dit kanaal zal aan het eind van elk kwartaal ook de ROG Showdown Benelux te zien zijn. Een terugkerende, 3-uur durende show, waar verschillende games worden gespeeld in een competitieve setting, engagement met het publiek wordt opgezocht en de kijker kans maakt op mooie ROG-prijzen.

GamesGames

Republic of Gamers kondigt ‘TeamROG’ Benelux aan

Republic of Gamers (ROG) kondigt vandaag een officiële partnership aan met een vijftal gaming-contentmakers in de Benelux: Caseylina, Skate, Simon Zijlemans, Joshua Khane en Marcella de Bie. Daarmee worden zij onderdeel van TeamROG, waar o.a. ook muziekproducer Alan Walker, skateboarder Nyjah Huston, basketballer Karl-Anthony Towns en contentmaker Loserfruit onderdeel van uitmaken. De effecten van deze samenwerking zijn terug te zien op de sociale media- en Twitch-kanalen van zowel ROG als de contentmakers. Ook zal dit vijftal het komende half jaar terug te vinden zijn in marketingcampagnes van het merk Republic of Gamers.

Vorig jaar is er al een eerste stap gezet voor de samenwerking tussen ROG en de nieuwe leden van TeamROG in de vorm van een aantal campagnes waar de contentmakers een rol in speelden. Deze samenwerkingen zijn vandaag omgezet naar een officieel partnership

De lokale TeamROG-leden zullen gebruik gaan maken van de beste producten op het gebied van gaming hardware, waaronder de 2022 gaming laptops met de nieuwste 12th Generation Intel® Core™-processor en NVIDIA® RTX 3000-serie videokaart. ROG staat bekend om het hebben van veel passie voor hardware en performance. Dit is terug te zien in de ontwikkeling van hun producten.

“Gamen is meer dan alleen presteren op het hoogste niveau. De gemiddelde gamer speelt vooral games om een leuke, ontspannen tijd te hebben en daarbij niet gestoord te worden door haperende hardware. De uitgekozen content creators voegen ieder iets unieks toe aan TeamROG. Ze zijn allen competitief ingesteld maar hebben vooral gezelligheid met hun kijkers tijdens het gamen in een hoog vaandel staan. Daarom zijn zij ook zo geliefd binnen de gaming community”, vertelt Bart Pijls, PR-/Content Creators Manager ASUS Benelux. “Republic of Gamers wil de TeamROG-leden helpen een hoger niveau te bereiken door hen te ondersteunen met de beste gaming-hardware die ROG te bieden heeft.”

TeamROG zal regelmatig te zien zijn op het nieuwe Twitch-kanaal van ROG Benelux. Op dit kanaal zal aan het eind van elk kwartaal ook de ROG Showdown Benelux te zien zijn. Een terugkerende, 3-uur durende show, waar verschillende games worden gespeeld in een competitieve setting, engagement met het publiek wordt opgezocht en de kijker kans maakt op mooie ROG-prijzen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties