God of War Ragnarok komt op 9 november

De releasedatum van God of War Ragnarok is bekend gemaakt en deze komt op 9 november naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Sony heeft met deze aankondiging ook een cinematische trailer vrijgegeven welke hierboven is te bekijken. Vanaf 9 november kun je dus Kratos en Atreus vergezelen op een mythische reis naar antwoorden voor de voorspelde strijd die de wereld zal beƫindigen. Terwijl de ogen van Asgard elke beweging van hen in de gaten houden.

GamesGames

God of War Ragnarok komt op 9 november

De releasedatum van God of War Ragnarok is bekend gemaakt en deze komt op 9 november naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Sony heeft met deze aankondiging ook een cinematische trailer vrijgegeven welke hierboven is te bekijken. Vanaf 9 november kun je dus Kratos en Atreus vergezelen op een mythische reis naar antwoorden voor de voorspelde strijd die de wereld zal beƫindigen. Terwijl de ogen van Asgard elke beweging van hen in de gaten houden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties