Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september voor consoles en op Steam

Square Enix maakt vandaag bekend dat Valkyrie Elysium, een gloednieuwe action-RPG in de Valkyrie-serie, op 29 september 2022 verschijnt voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en op 11 november 2022 voor PC. Valkyrie Elysium is ontwikkeld door Soleil Ltd., en put inspiratie uit de Noorse mythologie voor een origineel verhaal in een wereld op de rand van de afgrond, vol gevaren en razendsnelle gevechten. Een digitale port van de PSP-klassieker Valkyrie Profile: Lenneth verschijnt ook op 29 september voor PS5 en PS4.

GamesGames

Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september voor consoles en op Steam

Square Enix maakt vandaag bekend dat Valkyrie Elysium, een gloednieuwe action-RPG in de Valkyrie-serie, op 29 september 2022 verschijnt voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en op 11 november 2022 voor PC. Valkyrie Elysium is ontwikkeld door Soleil Ltd., en put inspiratie uit de Noorse mythologie voor een origineel verhaal in een wereld op de rand van de afgrond, vol gevaren en razendsnelle gevechten. Een digitale port van de PSP-klassieker Valkyrie Profile: Lenneth verschijnt ook op 29 september voor PS5 en PS4.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties