Eindelijk gameplay van The Lord of the Rings: Gollum onthuld

Beleef het onvertelde verhaal in The Lord of the Rings: Gollum, een verhaalgedreven actie-RPG waarin onze verwrongen protagonist op een zoektocht is om het enige dierbare dat hem dierbaar is terug te krijgen. Verscheurd door zijn gebroken psyche, zullen spelers zowel Sméagol als Gollum moeten managen op een reis die hem over beroemde locaties zal voeren, meer zal onthullen over zijn tijd als slaaf onder de Donkere Toren en zijn omzwervingen met de Elfen van Mirkwood, terwijl hij in contact komt met iconische personages uit de serie.

The Lord of the Rings: Gollum is 1 september 2022 verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch op een later tijdstip.

GamesGames

Eindelijk gameplay van The Lord of the Rings: Gollum onthuld

Beleef het onvertelde verhaal in The Lord of the Rings: Gollum, een verhaalgedreven actie-RPG waarin onze verwrongen protagonist op een zoektocht is om het enige dierbare dat hem dierbaar is terug te krijgen. Verscheurd door zijn gebroken psyche, zullen spelers zowel Sméagol als Gollum moeten managen op een reis die hem over beroemde locaties zal voeren, meer zal onthullen over zijn tijd als slaaf onder de Donkere Toren en zijn omzwervingen met de Elfen van Mirkwood, terwijl hij in contact komt met iconische personages uit de serie.

The Lord of the Rings: Gollum is 1 september 2022 verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch op een later tijdstip.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties