GameSpot News: God of War: Ragnarok Verschijningsdatum & Preorder Info Onthuld

Het is officieel! God of War: Ragnarok heeft een releasedatum! Dit vervolg op het beste vader/zoon verhaal in gaming zal op 9 november in de schappen liggen voor PS5 en PS4. Vier edities zullen beschikbaar zijn bij launch, en pre-orders beginnen op 15 juli om 7 AM PT / 10 AM ET. Als je een editie van Ragnarok vooraf bestelt, ontvang je twee in-game cosmetica: Kratos Risen Snow Armor en Atreus Risen Snow Tunic. Dit zijn “Launch Edition”-bonussen, dus de code zit in de doos of wordt aan je PlayStation-account toegevoegd als je een digitale versie koopt.

Forspoken, de actie-RPG van Square Enix, is verschoven van oktober naar 24 januari 2023. In een verklaring liet het bedrijf weten dat “alle spelelementen” zijn voltooid en dat de resterende ontwikkeltijd zal worden gebruikt voor “het bijschaven van de laatste puntjes op de i”. Forspoken werd oorspronkelijk onthuld als Project Athia voordat het zijn definitieve titel kreeg. Het spel volgt protagonist Frey Holland (gespeeld door Ella Balinska uit Charlie’s Angels 2019), een hedendaagse New Yorker met een kat genaamd Homer, die wordt getransporteerd naar de magische wereld van Athia.

Bungie, de ontwikkelaar achter Destiny, en het Chinese techbedrijf NetEase werken naar verluidt aan een nieuw first-person shooter mobiel spel. Zoals gerapporteerd door The Gaming Post, geeft een LinkedIn profiel van een van de NetEase Games artiesten aan dat het bedrijf Bungie helpt bij het maken van “een onaangekondigde FPS mobiele game.” Bungie noch NetEase hebben plannen aangekondigd voor een nieuwe mobiele game, maar een bron met kennis van de ontwikkelingsplannen vertelde de publicatie dat het team momenteel werkt aan een nieuwe Destiny-game.

GamesGames

GameSpot News: God of War: Ragnarok Verschijningsdatum & Preorder Info Onthuld

Het is officieel! God of War: Ragnarok heeft een releasedatum! Dit vervolg op het beste vader/zoon verhaal in gaming zal op 9 november in de schappen liggen voor PS5 en PS4. Vier edities zullen beschikbaar zijn bij launch, en pre-orders beginnen op 15 juli om 7 AM PT / 10 AM ET. Als je een editie van Ragnarok vooraf bestelt, ontvang je twee in-game cosmetica: Kratos Risen Snow Armor en Atreus Risen Snow Tunic. Dit zijn “Launch Edition”-bonussen, dus de code zit in de doos of wordt aan je PlayStation-account toegevoegd als je een digitale versie koopt.

Forspoken, de actie-RPG van Square Enix, is verschoven van oktober naar 24 januari 2023. In een verklaring liet het bedrijf weten dat “alle spelelementen” zijn voltooid en dat de resterende ontwikkeltijd zal worden gebruikt voor “het bijschaven van de laatste puntjes op de i”. Forspoken werd oorspronkelijk onthuld als Project Athia voordat het zijn definitieve titel kreeg. Het spel volgt protagonist Frey Holland (gespeeld door Ella Balinska uit Charlie’s Angels 2019), een hedendaagse New Yorker met een kat genaamd Homer, die wordt getransporteerd naar de magische wereld van Athia.

Bungie, de ontwikkelaar achter Destiny, en het Chinese techbedrijf NetEase werken naar verluidt aan een nieuw first-person shooter mobiel spel. Zoals gerapporteerd door The Gaming Post, geeft een LinkedIn profiel van een van de NetEase Games artiesten aan dat het bedrijf Bungie helpt bij het maken van “een onaangekondigde FPS mobiele game.” Bungie noch NetEase hebben plannen aangekondigd voor een nieuwe mobiele game, maar een bron met kennis van de ontwikkelingsplannen vertelde de publicatie dat het team momenteel werkt aan een nieuwe Destiny-game.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties