Xenoblade Chronicles 3 kan Nintendo’s grootste spel tot nu toe worden

De indrukwekkende schaal van Xenoblade Chronicles is altijd een verkoopargument voor de serie geweest. Nintendo’s traditioneel onderontwikkelde hardware heeft de ontwikkelaar met de toepasselijke naam Monolith Soft er nooit van weerhouden om gigantische werelden te creëren, en op basis van wat GameSpot tot nu toe heeft gespeeld, is Xenoblade Chronicles 3 niet anders. Terwijl de eerste uren worden gepasseerd met cutscenes, tutorials en lineaire gebieden, wanneer het spel open gaat, gaat het echt open.
VGTrailers zal Xenoblade Chronicles 3 ook gaan spelen en onze recensie volgt zodra de game beschikbaar is.

GamesGames

Xenoblade Chronicles 3 kan Nintendo’s grootste spel tot nu toe worden

De indrukwekkende schaal van Xenoblade Chronicles is altijd een verkoopargument voor de serie geweest. Nintendo’s traditioneel onderontwikkelde hardware heeft de ontwikkelaar met de toepasselijke naam Monolith Soft er nooit van weerhouden om gigantische werelden te creëren, en op basis van wat GameSpot tot nu toe heeft gespeeld, is Xenoblade Chronicles 3 niet anders. Terwijl de eerste uren worden gepasseerd met cutscenes, tutorials en lineaire gebieden, wanneer het spel open gaat, gaat het echt open.
VGTrailers zal Xenoblade Chronicles 3 ook gaan spelen en onze recensie volgt zodra de game beschikbaar is.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties