GameSpot News: Open Wereld Terminator Spel in Ontwikkeling

Een open wereld Terminator game is in ontwikkeling, Meta laat de noodzaak van een Facebook account vallen met de Quest VR headset, Pokémon Puzzle Quest komt naar de Switch, Xbox zal op GamesCom zijn, en de Matrix Awakens demo is aan het verdwijnen.

De Terminator komt terug in een open wereld survival game. Ontwikkeld door Nacon Milan, een jonge studio met alleen de titel Rims Racing onder de riem, zal deze titelloze Terminator game zich afspelen voor de gebeurtenissen van Judgement Day wanneer de oorlog tussen mens en machine begint. De teaser afbeelding toont de T-800, het robot skelet onder Arnold Schwarzenneger’s synthetische huid in de films, maar geen details tot nu toe over de vraag of de iconische acteur, of andere personages uit de films, zal een verschijning maken.

Vanaf augustus zullen Quest gebruikers niet langer hun FB account hoeven te gebruiken om in te loggen! In plaats daarvan moeten gebruikers een nieuw Meta-account aanmaken om hun headset te kunnen gebruiken.

Deze stap is onderdeel van Meta’s plan om zich verder te verwijderen van het Facebook merk en een reactie op de ontevredenheid van gebruikers over het gebruik van hun Facebook account.

Nintendo heeft aangekondigd dat het N64-spel Pokemon Puzzle League op 15 juli naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack komt.

GamesGames

GameSpot News: Open Wereld Terminator Spel in Ontwikkeling

Een open wereld Terminator game is in ontwikkeling, Meta laat de noodzaak van een Facebook account vallen met de Quest VR headset, Pokémon Puzzle Quest komt naar de Switch, Xbox zal op GamesCom zijn, en de Matrix Awakens demo is aan het verdwijnen.

De Terminator komt terug in een open wereld survival game. Ontwikkeld door Nacon Milan, een jonge studio met alleen de titel Rims Racing onder de riem, zal deze titelloze Terminator game zich afspelen voor de gebeurtenissen van Judgement Day wanneer de oorlog tussen mens en machine begint. De teaser afbeelding toont de T-800, het robot skelet onder Arnold Schwarzenneger’s synthetische huid in de films, maar geen details tot nu toe over de vraag of de iconische acteur, of andere personages uit de films, zal een verschijning maken.

Vanaf augustus zullen Quest gebruikers niet langer hun FB account hoeven te gebruiken om in te loggen! In plaats daarvan moeten gebruikers een nieuw Meta-account aanmaken om hun headset te kunnen gebruiken.

Deze stap is onderdeel van Meta’s plan om zich verder te verwijderen van het Facebook merk en een reactie op de ontevredenheid van gebruikers over het gebruik van hun Facebook account.

Nintendo heeft aangekondigd dat het N64-spel Pokemon Puzzle League op 15 juli naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack komt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties