Ga aan de slag met de epische Armed and Dangerous-modus tijdens het Apex Legends Gaiden Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag onthuld dat het gloednieuwe, tijdelijke Gaiden Event vanaf volgende week beschikbaar is in Apex Legends. Van 19 juli tot en met 2 augustus kunnen spelers genieten van de terugkeer van de Armed and Dangerous-modus, 40 nieuwe cosmetische items en nog veel meer.

  • Terugkeer van Armed and Dangerous – De tijdelijke Armed and Dangerous-modus keert voor twee weken terug met World’s Edge, Olympus en Storm Point in de rotatie.
  • Exclusieve cosmetische items – Spelers kunnen hun innerlijke held oproepen met 40 nieuwe, avontuurlijke cosmetische items, waaronder nieuwe legendary skins voor Revenant, Mirage, Octane en Wattson met complementaire skins voor de Flatline, Wingman, EVA-8 en Charge Rifle. Nadat ze alle 40 items hebben verzameld, ontgrendelen ze de nieuwste Prestige-skin: Bangalore’s Apex Commander.
  • Flash-evenementen – Gedurende twee weken kunnen spelers uitdagingen voltooien om nieuwe, unieke beloningen vrij te spelen. Beloningen van 19 juli tot 26 juli zijn de Fuse’s Down Thunder Epic Skin, Bionic Buddy Gun Charm en Epic 3030 Cloudburst Skin, terwijl de beloning van 26 juli tot 2 augustus een OK Holospray is.
  • Speciale aanbiedingen – Tijdens het evenement keert het tabblad met speciale aanbiedingen terug met acties en bundel kortingen voor cosmetische items.
GamesGames

Ga aan de slag met de epische Armed and Dangerous-modus tijdens het Apex Legends Gaiden Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag onthuld dat het gloednieuwe, tijdelijke Gaiden Event vanaf volgende week beschikbaar is in Apex Legends. Van 19 juli tot en met 2 augustus kunnen spelers genieten van de terugkeer van de Armed and Dangerous-modus, 40 nieuwe cosmetische items en nog veel meer.

  • Terugkeer van Armed and Dangerous – De tijdelijke Armed and Dangerous-modus keert voor twee weken terug met World’s Edge, Olympus en Storm Point in de rotatie.
  • Exclusieve cosmetische items – Spelers kunnen hun innerlijke held oproepen met 40 nieuwe, avontuurlijke cosmetische items, waaronder nieuwe legendary skins voor Revenant, Mirage, Octane en Wattson met complementaire skins voor de Flatline, Wingman, EVA-8 en Charge Rifle. Nadat ze alle 40 items hebben verzameld, ontgrendelen ze de nieuwste Prestige-skin: Bangalore’s Apex Commander.
  • Flash-evenementen – Gedurende twee weken kunnen spelers uitdagingen voltooien om nieuwe, unieke beloningen vrij te spelen. Beloningen van 19 juli tot 26 juli zijn de Fuse’s Down Thunder Epic Skin, Bionic Buddy Gun Charm en Epic 3030 Cloudburst Skin, terwijl de beloning van 26 juli tot 2 augustus een OK Holospray is.
  • Speciale aanbiedingen – Tijdens het evenement keert het tabblad met speciale aanbiedingen terug met acties en bundel kortingen voor cosmetische items.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties