Powerwash Simulator nu beschikbaar

Powerwash Simulator is een ontspannende simulator die spelers elk stukje vuil dat ze maar kunnen vinden weg laat spuiten. Laat de problemen van de echte wereld achter je en ga heerlijk powerwashen. Hanteer je hogedrukreiniger als een pro en speel nieuwe gereedschappen en upgrades vrij om steeds efficiënter schoon te maken – geen vuil is tegen jou opgewassen!

De stad Muckingham is minder opgeruimd dan hij op het eerste gezicht lijkt: vlakbij smeult een vulkaan, de kat van de burgemeester wordt vermist en alles zit onder het vuil. Gelukkig woedt er ook een verfrissende kracht door Muckingham… en dat ben jij! De bewoners hebben het ook gemerkt, en je PowerWash-bedrijf belooft een dikke hit te worden.

GamesGames

Powerwash Simulator nu beschikbaar

Powerwash Simulator is een ontspannende simulator die spelers elk stukje vuil dat ze maar kunnen vinden weg laat spuiten. Laat de problemen van de echte wereld achter je en ga heerlijk powerwashen. Hanteer je hogedrukreiniger als een pro en speel nieuwe gereedschappen en upgrades vrij om steeds efficiënter schoon te maken – geen vuil is tegen jou opgewassen!

De stad Muckingham is minder opgeruimd dan hij op het eerste gezicht lijkt: vlakbij smeult een vulkaan, de kat van de burgemeester wordt vermist en alles zit onder het vuil. Gelukkig woedt er ook een verfrissende kracht door Muckingham… en dat ben jij! De bewoners hebben het ook gemerkt, en je PowerWash-bedrijf belooft een dikke hit te worden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties