Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, vanaf 24 augustus beschikbaar

Harry Potter fans opgelet! Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, de derde Fantastic Beasts film waarin we de avonturen van Newt Scamander en natuurlijk Albus Perkamentus volgen, is een film die je niet wil missen! Haal hem vanaf 24 augustus ook in huis op 4KUHD, Blu-ray of DVD. Bekijk hem ook digitaal op Amazon Prime Video, Apple TV, Google Play, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Pathé Thuis & Ziggo. Verder is vanaf 24 augustus ook de Fantastic Beasts 3-Film Collection Boxset beschikbaar op 4KUHD, Blu-ray of DVD.

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

GamesGames

Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, vanaf 24 augustus beschikbaar

Harry Potter fans opgelet! Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, de derde Fantastic Beasts film waarin we de avonturen van Newt Scamander en natuurlijk Albus Perkamentus volgen, is een film die je niet wil missen! Haal hem vanaf 24 augustus ook in huis op 4KUHD, Blu-ray of DVD. Bekijk hem ook digitaal op Amazon Prime Video, Apple TV, Google Play, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Pathé Thuis & Ziggo. Verder is vanaf 24 augustus ook de Fantastic Beasts 3-Film Collection Boxset beschikbaar op 4KUHD, Blu-ray of DVD.

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties