IGN Review: Stray

Stray is door Tom Marks van IGN besproken voor PlayStation 5, ook verkrijgbaar voor pc en PlayStation 4. Stray is een heerlijk avontuur in een donkere maar aandoenlijk hoopvolle cyberpunkwereld, en dat is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat je de hele tijd als een schattige kat speelt. De mix van eenvoudige platforming en puzzels met quests op zoek naar voorwerpen is zeer goed uitgebalanceerd over het ongeveer vijf uur durende verhaal.

GamesGames

IGN Review: Stray

Stray is door Tom Marks van IGN besproken voor PlayStation 5, ook verkrijgbaar voor pc en PlayStation 4. Stray is een heerlijk avontuur in een donkere maar aandoenlijk hoopvolle cyberpunkwereld, en dat is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat je de hele tijd als een schattige kat speelt. De mix van eenvoudige platforming en puzzels met quests op zoek naar voorwerpen is zeer goed uitgebalanceerd over het ongeveer vijf uur durende verhaal.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties