Batgirl laat zichzelf zien in Gotham Knights trailer

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende openwereld actie-rpg die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal. De video toont nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Batgirl, ook bekend als Barbara Gordon. Batgirl is een goedgetrainde vechter en ervaren computerprogrammeur en hacker. Ze voegt kracht en intelligentie toe aan het team van ridders. Met haar karakteristieke wapen, de tonfa, en een krachtige combinatie van kickboksen, capoeira en jiujitsu, kan Batgirl snel veel grotere, krachtige vijanden verslaan. Er liggen nieuwe en bekende gevaren op de loer en Batgirl is vastberadener dan ooit om Gotham veilig te houden en te voorkomen dat de stad in chaos vervalt.

GamesGames

Batgirl laat zichzelf zien in Gotham Knights trailer

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende openwereld actie-rpg die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal. De video toont nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Batgirl, ook bekend als Barbara Gordon. Batgirl is een goedgetrainde vechter en ervaren computerprogrammeur en hacker. Ze voegt kracht en intelligentie toe aan het team van ridders. Met haar karakteristieke wapen, de tonfa, en een krachtige combinatie van kickboksen, capoeira en jiujitsu, kan Batgirl snel veel grotere, krachtige vijanden verslaan. Er liggen nieuwe en bekende gevaren op de loer en Batgirl is vastberadener dan ooit om Gotham veilig te houden en te voorkomen dat de stad in chaos vervalt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties