Godzilla komt opnieuw naar Fall Guys toe

Bekijk de Fall Guys x Godzilla trailer. De Kaiju collectie, met Godzilla, Mothra, en meer, komt naar Fall Guys. Kijk hoe schattige Kaiju door de Blunderdome stampen in deze gameplay trailer. De Fall Guys Godzilla collectie, inclusief de Fall Guys Godzilla skin is beschikbaar vanaf vandaag (21 juli) tot 25 juli 2022.

GamesGames

Godzilla komt opnieuw naar Fall Guys toe

Bekijk de Fall Guys x Godzilla trailer. De Kaiju collectie, met Godzilla, Mothra, en meer, komt naar Fall Guys. Kijk hoe schattige Kaiju door de Blunderdome stampen in deze gameplay trailer. De Fall Guys Godzilla collectie, inclusief de Fall Guys Godzilla skin is beschikbaar vanaf vandaag (21 juli) tot 25 juli 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties