Monster Hunter Rise: Sunbreak toont sneak peek van Lucent Nargacuga

Ben jij er klaar voor om op nieuwe monsters te jagen? In augustus komt de eerste update van Monster Hunter Rise: Sunbreak uit, en brengt onder andere Lucent Nargacuga als nieuw monster om tegen te vechten. Deze sneak peek geeft een kleine glimp van wat je te wachten zal staan.

GamesGames

Monster Hunter Rise: Sunbreak toont sneak peek van Lucent Nargacuga

Ben jij er klaar voor om op nieuwe monsters te jagen? In augustus komt de eerste update van Monster Hunter Rise: Sunbreak uit, en brengt onder andere Lucent Nargacuga als nieuw monster om tegen te vechten. Deze sneak peek geeft een kleine glimp van wat je te wachten zal staan.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties