Xenoblade Chronicles 3 verschijnt deze week voor de Nintendo Switch

Xenoblade Chronicles 3, het nieuwste deel in de hooggeprezen RPG-serie, verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Dit nieuwe avontuur vertelt een meeslepend verhaal rondom het thema “leven”. Xenoblade Chronicles 3 is een ideaal instappunt voor nieuwkomers die graag op avontuur gaan in een reusachtige RPG-wereld vol dynamische personages, met een boeiend verhaal en epische scope.


Xenoblade Chronicles 3 verplaatst spelers naar de wereld Aionios, die wordt geteisterd door een eindeloos conflict tussen twee landen: Keves en Agnus. Na een toevallige ontmoeting besluit een groep van zes soldaten, afkomstig uit beide strijdende naties, hun verschillen opzij te zetten om samen te strijden tegen een nieuwe dreiging – die een nog veel groter gevaar blijkt dan hun onophoudelijke oorlog. Samen met Noah, Mio en hun vrienden trekken spelers door epische landschappen, waarin ze moeten vechten tegen woeste wezens en alles op alles moeten zetten om de eindeloze cyclus van geweld in hun wereld te doorbreken.

Net als in eerdere Xenoblade Chronicles-games beginnen gevechten wanneer spelers botsen met de zichtbare vijanden in hun omgeving. Daarbij besturen spelers niet alleen Noahs groep van zes avonturiers, maar ook andere personages die zich tijdens hun avonturen bij het team kunnen aansluiten. Elke strijder heeft zijn of haar eigen rol tijdens gevechten, wat diverse strategieën mogelijk maakt. Hun klasses bepalen de manieren waarop personages strijden, waarbij ze krachtige vaardigheden, de zogenaamde Arts, kunnen leren voor nieuwe mogelijkheden. Daarnaast kunnen specifieke tag-team-paren in de game gebruik maken van het Interlink-systeem om samen de gigantische Ouroboros-vorm aan te nemen.

De betaalde Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 3 levert aanvullende content in vier aparte delen*, die verschijnen vanaf de lancering tot eind 2023. De aanvullende content verrijkt de reis door Aionios met handige nieuwe voorwerpen, nieuwe kostuums en kleurvarianten, nieuwe missies, nieuwe Hero-personages en, tenslotte, een nieuw verhalend scenario.

GamesGames

Xenoblade Chronicles 3 verschijnt deze week voor de Nintendo Switch

Xenoblade Chronicles 3, het nieuwste deel in de hooggeprezen RPG-serie, verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Dit nieuwe avontuur vertelt een meeslepend verhaal rondom het thema “leven”. Xenoblade Chronicles 3 is een ideaal instappunt voor nieuwkomers die graag op avontuur gaan in een reusachtige RPG-wereld vol dynamische personages, met een boeiend verhaal en epische scope.


Xenoblade Chronicles 3 verplaatst spelers naar de wereld Aionios, die wordt geteisterd door een eindeloos conflict tussen twee landen: Keves en Agnus. Na een toevallige ontmoeting besluit een groep van zes soldaten, afkomstig uit beide strijdende naties, hun verschillen opzij te zetten om samen te strijden tegen een nieuwe dreiging – die een nog veel groter gevaar blijkt dan hun onophoudelijke oorlog. Samen met Noah, Mio en hun vrienden trekken spelers door epische landschappen, waarin ze moeten vechten tegen woeste wezens en alles op alles moeten zetten om de eindeloze cyclus van geweld in hun wereld te doorbreken.

Net als in eerdere Xenoblade Chronicles-games beginnen gevechten wanneer spelers botsen met de zichtbare vijanden in hun omgeving. Daarbij besturen spelers niet alleen Noahs groep van zes avonturiers, maar ook andere personages die zich tijdens hun avonturen bij het team kunnen aansluiten. Elke strijder heeft zijn of haar eigen rol tijdens gevechten, wat diverse strategieën mogelijk maakt. Hun klasses bepalen de manieren waarop personages strijden, waarbij ze krachtige vaardigheden, de zogenaamde Arts, kunnen leren voor nieuwe mogelijkheden. Daarnaast kunnen specifieke tag-team-paren in de game gebruik maken van het Interlink-systeem om samen de gigantische Ouroboros-vorm aan te nemen.

De betaalde Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 3 levert aanvullende content in vier aparte delen*, die verschijnen vanaf de lancering tot eind 2023. De aanvullende content verrijkt de reis door Aionios met handige nieuwe voorwerpen, nieuwe kostuums en kleurvarianten, nieuwe missies, nieuwe Hero-personages en, tenslotte, een nieuw verhalend scenario.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties