Call of Duty: Mobile bundelt krachten met GHOST IN THE SHELL: SAC_2045

Sluit je aan bij Motoko en versla de Post-Humans in een grootschalige samenwerking tussen Call of Duty: Mobile en de Netflix-serie, GHOST IN THE SHELL: SAC_2045. Stap in de cybernetische schoenen van Motoko of Batou, tour door een nieuwe regio van de Battle Royale-map Isolated genaamd New Vision City, versla de Post-Human vijanden om je operator te upgraden en voltooi missies met de cast van GHOST IN THE SHELL: SAC_2045 voor grote beloningen en meer in Seizoen 7: New Vision City, dat op 3 augustus om 02.00 uur CET begint. Battle Royale zal nooit meer hetzelfde zijn.

De belangrijkste hoogtepunten voor Call of Duty: Mobile – Season 7: New Vision City:

  • Nieuw Battle Royale-gebied – New Vision City – Een nieuwe futuristische cyberstad, geïnspireerd op de Netflix-serie GHOST IN THE SHELL: SAC_2045, zal beschikbaar zijn in het speltype Battle Royale. New Vision City is afgesloten door een mysterieus omhulsel en gehuld in eeuwige duisternis, alleen verlicht door de met cyber-thema getinte neonlichten die de hoge gebouwen bedekken.
  • Nieuwe Cyberware Abilities – Omarm verandering en verbetering met nieuwe Cyberware-mogelijkheden. Versla de Post-Humans in Battle Royale en verdien een van de volgende abilities per wedstrijd: Cyberbrain, Ocular System, Cyberbody or Neuro System.
  • Nieuw event: Tongusa’s Survey – Motoko is verbinding aan het maken met het Control Board en ze heeft Tongusa’s hulp nodig. Ontdek de hints die ze heeft achtergelaten voor Togusa op de kaart om haar te vinden en te helpen met de verbinding met het netwerk.

Spelers kunnen ook veel updates en verbeteringen aan de game verwachten in Call of Duty: Mobile – Seizoen 7: New Vision City, bovenop de nieuwe Seasonal Challenges, Lucky Draws en meer die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen. Call of Duty: Mobile – Seizoen 7: New Vision City komt naar Android en iOS.

GamesGames

Call of Duty: Mobile bundelt krachten met GHOST IN THE SHELL: SAC_2045

Sluit je aan bij Motoko en versla de Post-Humans in een grootschalige samenwerking tussen Call of Duty: Mobile en de Netflix-serie, GHOST IN THE SHELL: SAC_2045. Stap in de cybernetische schoenen van Motoko of Batou, tour door een nieuwe regio van de Battle Royale-map Isolated genaamd New Vision City, versla de Post-Human vijanden om je operator te upgraden en voltooi missies met de cast van GHOST IN THE SHELL: SAC_2045 voor grote beloningen en meer in Seizoen 7: New Vision City, dat op 3 augustus om 02.00 uur CET begint. Battle Royale zal nooit meer hetzelfde zijn.

De belangrijkste hoogtepunten voor Call of Duty: Mobile – Season 7: New Vision City:

  • Nieuw Battle Royale-gebied – New Vision City – Een nieuwe futuristische cyberstad, geïnspireerd op de Netflix-serie GHOST IN THE SHELL: SAC_2045, zal beschikbaar zijn in het speltype Battle Royale. New Vision City is afgesloten door een mysterieus omhulsel en gehuld in eeuwige duisternis, alleen verlicht door de met cyber-thema getinte neonlichten die de hoge gebouwen bedekken.
  • Nieuwe Cyberware Abilities – Omarm verandering en verbetering met nieuwe Cyberware-mogelijkheden. Versla de Post-Humans in Battle Royale en verdien een van de volgende abilities per wedstrijd: Cyberbrain, Ocular System, Cyberbody or Neuro System.
  • Nieuw event: Tongusa’s Survey – Motoko is verbinding aan het maken met het Control Board en ze heeft Tongusa’s hulp nodig. Ontdek de hints die ze heeft achtergelaten voor Togusa op de kaart om haar te vinden en te helpen met de verbinding met het netwerk.

Spelers kunnen ook veel updates en verbeteringen aan de game verwachten in Call of Duty: Mobile – Seizoen 7: New Vision City, bovenop de nieuwe Seasonal Challenges, Lucky Draws en meer die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen. Call of Duty: Mobile – Seizoen 7: New Vision City komt naar Android en iOS.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties