GameSpot News: Black Panther spel wordt uitgegeven door Electronic Arts

Films zijn niet het enige waar Marvel fans naar uit kunnen kijken. Het lijkt erop dat een belangrijke Avenger zijn eigen, singleplayer game krijgt. Dat, plus Multiversus updates, in GameSpot News van vandaag.

Het lijkt erop dat Wakanda Forever het echt meent, want na de release van de film, krijgen we naar verluidt een Black Panther video game. Kort na de emotionele trailer van de MCU-film, heeft Jeff Grubb van GameSpot’s zustersite Giant Bomb een paar details onthuld over deze vroeg in ontwikkeling zijnde titel.

Het spel, met de codenaam Project Ranier, is naar verluidt afkomstig van een gloednieuwe studio gevestigd in Seattle, opgericht door voormalig Monolith Productions VP en studio hoofd Kevin Stephens, gepubliceerd onder Electronic Arts. Onder Stephens, Monolith Productions creëerde de twee open-wereld Lord of the Rings titels Shadow of Mordor en Shadow of War, en die studio werkt nu aan een Wonder Woman spel dat werd onthuld op de Game Awards van vorig jaar.

Twee woorden die de Wonder Woman titel definiëren zijn ook van toepassing op Black Panther: single player en open-wereld. Grubb beweert dat het spel zal fungeren als een origin story, de nieuwe Black Panther werkt om de mantel aan te nemen kort na het overlijden van de vorige drager. In bijna elke populaire versie van het personage is dat het doorgeven van de mantel van Wakandan Koning T’Chaka aan zijn zoon T’Challa, maar Grubb kon niet bevestigen of dat het geval zal zijn in dit spel. Misschien speelt deze Black Panther-game zich af in het verleden of de toekomst en volgt hij respectievelijk een van T’Challa’s voorouders of voorgangers?

GamesGames

GameSpot News: Black Panther spel wordt uitgegeven door Electronic Arts

Films zijn niet het enige waar Marvel fans naar uit kunnen kijken. Het lijkt erop dat een belangrijke Avenger zijn eigen, singleplayer game krijgt. Dat, plus Multiversus updates, in GameSpot News van vandaag.

Het lijkt erop dat Wakanda Forever het echt meent, want na de release van de film, krijgen we naar verluidt een Black Panther video game. Kort na de emotionele trailer van de MCU-film, heeft Jeff Grubb van GameSpot’s zustersite Giant Bomb een paar details onthuld over deze vroeg in ontwikkeling zijnde titel.

Het spel, met de codenaam Project Ranier, is naar verluidt afkomstig van een gloednieuwe studio gevestigd in Seattle, opgericht door voormalig Monolith Productions VP en studio hoofd Kevin Stephens, gepubliceerd onder Electronic Arts. Onder Stephens, Monolith Productions creëerde de twee open-wereld Lord of the Rings titels Shadow of Mordor en Shadow of War, en die studio werkt nu aan een Wonder Woman spel dat werd onthuld op de Game Awards van vorig jaar.

Twee woorden die de Wonder Woman titel definiëren zijn ook van toepassing op Black Panther: single player en open-wereld. Grubb beweert dat het spel zal fungeren als een origin story, de nieuwe Black Panther werkt om de mantel aan te nemen kort na het overlijden van de vorige drager. In bijna elke populaire versie van het personage is dat het doorgeven van de mantel van Wakandan Koning T’Chaka aan zijn zoon T’Challa, maar Grubb kon niet bevestigen of dat het geval zal zijn in dit spel. Misschien speelt deze Black Panther-game zich af in het verleden of de toekomst en volgt hij respectievelijk een van T’Challa’s voorouders of voorgangers?

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties