Vechten om te leven: 10 minuten gameplay van Xenoblade Chronicles 3

Aionios is een wereld vol natuurlijke pracht en het decor van een eindeloos conflict tussen twee naties: Keves en Agnus. De tijd dringt voor de inwoners van Aionios, die onverbiddelijk blijven vechten om hun levens te verlengen tot ze een dienstperiode van 10 jaar hebben bereikt. Xenoblade Chronicles 3 ligt sinds vrijdag in de winkel.
Wil je weten of de game iets voor jou is? In de nieuwe Before You Buy van Gameranx nemen ze de game 10 minuten onder de loep.

GamesGames

Vechten om te leven: 10 minuten gameplay van Xenoblade Chronicles 3

Aionios is een wereld vol natuurlijke pracht en het decor van een eindeloos conflict tussen twee naties: Keves en Agnus. De tijd dringt voor de inwoners van Aionios, die onverbiddelijk blijven vechten om hun levens te verlengen tot ze een dienstperiode van 10 jaar hebben bereikt. Xenoblade Chronicles 3 ligt sinds vrijdag in de winkel.
Wil je weten of de game iets voor jou is? In de nieuwe Before You Buy van Gameranx nemen ze de game 10 minuten onder de loep.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties