Bouw een knus leven met Hokko Life

Team17 en Wonderscope Games hebben vandaag aangekondigd dat de community life sim Hokko Life op 27 september 2022 zal lanceren, en naast de eerder aangekondigde pc-versie ook naar Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 zal komen. Hokko Life is in juni vorig jaar gelanceerd op Steam Early Access en nodigt spelers uit om hun eigen knusse gemeenschap aan te passen en te cultiveren, met minigames, vriendelijke dorpelingen en een ingewikkelde ontwerptool die allemaal samenkomen om een charmante omgeving te creëren waar spelers hun eigen stempel op kunnen drukken.

Gedurende de tijd dat Hokko Life op Steam Early Access was, is het regelmatig uitgebreid met nieuwe content en gameplay-mechanieken, waaronder: De Farming Update, die een nieuw gebied aan het spel toevoegde en spelers de kans gaf om hun groene vingers te flexen; De Village Chic Update, die meer dan 250 nieuwe hoeden, maskers, brillen en andere accessoires introduceerde; De Super Shopper Update, die spelers in staat stelt om een nieuwe locatie in het stadscentrum te bezoeken; De Verhalende Update, die de introductie van het spel vernieuwde en vier nieuwe vriendelijke dorpelingen introduceerde in Hokko Life; en meest recentelijk de Burgemeester Verdiensten Update, waarmee spelers activiteiten in het spel kunnen voltooien in ruil voor ‘burgemeester verdiensten’ waarmee extraatjes vrijkomen die ontworpen zijn om het leven in Hokko een beetje makkelijker te maken.

Fysieke edities van Hokko Life zullen bij de lancering ook verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

 

 

GamesGames

Bouw een knus leven met Hokko Life

Team17 en Wonderscope Games hebben vandaag aangekondigd dat de community life sim Hokko Life op 27 september 2022 zal lanceren, en naast de eerder aangekondigde pc-versie ook naar Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 zal komen. Hokko Life is in juni vorig jaar gelanceerd op Steam Early Access en nodigt spelers uit om hun eigen knusse gemeenschap aan te passen en te cultiveren, met minigames, vriendelijke dorpelingen en een ingewikkelde ontwerptool die allemaal samenkomen om een charmante omgeving te creëren waar spelers hun eigen stempel op kunnen drukken.

Gedurende de tijd dat Hokko Life op Steam Early Access was, is het regelmatig uitgebreid met nieuwe content en gameplay-mechanieken, waaronder: De Farming Update, die een nieuw gebied aan het spel toevoegde en spelers de kans gaf om hun groene vingers te flexen; De Village Chic Update, die meer dan 250 nieuwe hoeden, maskers, brillen en andere accessoires introduceerde; De Super Shopper Update, die spelers in staat stelt om een nieuwe locatie in het stadscentrum te bezoeken; De Verhalende Update, die de introductie van het spel vernieuwde en vier nieuwe vriendelijke dorpelingen introduceerde in Hokko Life; en meest recentelijk de Burgemeester Verdiensten Update, waarmee spelers activiteiten in het spel kunnen voltooien in ruil voor ‘burgemeester verdiensten’ waarmee extraatjes vrijkomen die ontworpen zijn om het leven in Hokko een beetje makkelijker te maken.

Fysieke edities van Hokko Life zullen bij de lancering ook verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

 

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties