Jubileumviering met Naraka

Nu NARAKA: BLADEPOINT bijna een jaar bestaat en er meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht, heeft het team van NetEase Games en 24 Entertainment een heleboel spannende updates voor de battle royale vol actie onthuld. Vandaag wordt de gloednieuwe campagnemodus van NARAKA gelanceerd op Xbox en PC – Showdown – waarin spelers in trio’s een reeks intense uitdagingen aangaan in twee levels; eerst strijden ze tegen hordes vijanden over de kaart, voordat ze deelnemen aan een laatste woeste eindbaasgevecht. De campagnemodus zal als gratis update beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S- en pc-spelers. In de campagnemodus kun je kiezen uit vier helden, allemaal met hun eigen unieke krachten en vaardigheden, en in de loop van het spel kun je je personage upgraden met nieuwe uitrusting en vaardigheden om vrij te spelen. Showdown is het begin van een spannend nieuw avontuur in NARAKA en zal een frisse nieuwe ervaring in het spel brengen.

Op 19 augustus wordt ook Holoroth, een gloednieuwe kaart aan het spel toegevoegd: een verbluffende nieuwe regio om te verkennen met uitgestrekte woestijnen en ijskoude sneeuwgebieden, maar ook nieuwe functies, die de gameplay beïnvloeden; een weersysteem, nieuwe interactieve objecten en vallen. Naast dit enorme nieuwe speelgebied geeft de trailer ook een voorproefje van de wedergeboorte van Sunwing en de komst van twee, nog naamloze, vrouwelijke helden. Zou één van hen Zipin Yin kunnen zijn?

Deze belangrijke updates komen in-game na een enorm succesvolle lancering op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass voor console en PC. In de eerste twee weken hebben meer dan een miljoen nieuwe Xbox-spelers zich aangesloten bij de snelle, ongeketende melee-gevechten die NARAKA’s kijk op de battle royale zo boeiend hebben gemaakt.

Voor iedereen die zich nog moet verdiepen in de wereld van NARAKA, heeft het afgelopen jaar gezorgd voor een schat aan content voor iedereen; nieuwe helden, wapens en meerdere speltypen hebben NARAKA tot een opwindende en constant evoluerende toevoeging aan de wereld van de battle royales gemaakt. En binnenkort zal de game een nog breder publiek bereiken met NARAKA, dat later dit jaar op Xbox One verschijnt, en een heel nieuw publiek zal bereiken wanneer NARAKA Mobile wordt gelanceerd.

 

 

GamesGames

Jubileumviering met Naraka

Nu NARAKA: BLADEPOINT bijna een jaar bestaat en er meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht, heeft het team van NetEase Games en 24 Entertainment een heleboel spannende updates voor de battle royale vol actie onthuld. Vandaag wordt de gloednieuwe campagnemodus van NARAKA gelanceerd op Xbox en PC – Showdown – waarin spelers in trio’s een reeks intense uitdagingen aangaan in twee levels; eerst strijden ze tegen hordes vijanden over de kaart, voordat ze deelnemen aan een laatste woeste eindbaasgevecht. De campagnemodus zal als gratis update beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S- en pc-spelers. In de campagnemodus kun je kiezen uit vier helden, allemaal met hun eigen unieke krachten en vaardigheden, en in de loop van het spel kun je je personage upgraden met nieuwe uitrusting en vaardigheden om vrij te spelen. Showdown is het begin van een spannend nieuw avontuur in NARAKA en zal een frisse nieuwe ervaring in het spel brengen.

Op 19 augustus wordt ook Holoroth, een gloednieuwe kaart aan het spel toegevoegd: een verbluffende nieuwe regio om te verkennen met uitgestrekte woestijnen en ijskoude sneeuwgebieden, maar ook nieuwe functies, die de gameplay beïnvloeden; een weersysteem, nieuwe interactieve objecten en vallen. Naast dit enorme nieuwe speelgebied geeft de trailer ook een voorproefje van de wedergeboorte van Sunwing en de komst van twee, nog naamloze, vrouwelijke helden. Zou één van hen Zipin Yin kunnen zijn?

Deze belangrijke updates komen in-game na een enorm succesvolle lancering op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass voor console en PC. In de eerste twee weken hebben meer dan een miljoen nieuwe Xbox-spelers zich aangesloten bij de snelle, ongeketende melee-gevechten die NARAKA’s kijk op de battle royale zo boeiend hebben gemaakt.

Voor iedereen die zich nog moet verdiepen in de wereld van NARAKA, heeft het afgelopen jaar gezorgd voor een schat aan content voor iedereen; nieuwe helden, wapens en meerdere speltypen hebben NARAKA tot een opwindende en constant evoluerende toevoeging aan de wereld van de battle royales gemaakt. En binnenkort zal de game een nog breder publiek bereiken met NARAKA, dat later dit jaar op Xbox One verschijnt, en een heel nieuw publiek zal bereiken wanneer NARAKA Mobile wordt gelanceerd.

 

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties