Preken van het Lam: Strijd tegen de Vier

In Cult of the Lamb van Massive Monster en Devolver Digital, ben je een bezeten lam, gebonden om een cultus te creëren in de naam van uw schimmige redder. Deze preek geeft je kennis over hoe te vechten voor je zaak, en geeft je een glimp van de vier Bishops die op je pad staan. Cult of the Lamb lanceert op 11 augustus voor Nintendo Switch, PS, XB, en PC. Pre-order of koop op Switch voor 25 augustus om de Cthulhu volger skin te krijgen!

 

GamesGames

Preken van het Lam: Strijd tegen de Vier

In Cult of the Lamb van Massive Monster en Devolver Digital, ben je een bezeten lam, gebonden om een cultus te creëren in de naam van uw schimmige redder. Deze preek geeft je kennis over hoe te vechten voor je zaak, en geeft je een glimp van de vier Bishops die op je pad staan. Cult of the Lamb lanceert op 11 augustus voor Nintendo Switch, PS, XB, en PC. Pre-order of koop op Switch voor 25 augustus om de Cthulhu volger skin te krijgen!

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties