IGN Daily Fix: Call of Duty: Black Ops 4 Geannuleerde Campagne Details Uitgelekt

Details van de geannuleerde campagne van Call of Duty: Black Ops 4 – de enige game in de franchise zonder een eigen single-player modus – zijn na vier jaar uitgelekt. Ontwikkelaar Treyarch had een aantal originele personages en cutscenes gemaakt voor naast de Call of Duty: Black Ops 4 single-player campaign.

Xbox is terug op Gamescom in Keulen, Duitsland dit jaar, en het heeft een officiële line-up en schema vrijgegeven. De plannen omvatten een zes uur durende livestream en inzicht in een aantal eerder aangekondigde games.

Mobiel softwarebedrijf AppLovin heeft aangeboden om Unity te kopen voor 17,5 miljard dollar. AppLovin heeft een bod gedaan op Unity, waarmee games zijn gemaakt als Call of Duty: Mobile en Pokemon Go

GamesGames

IGN Daily Fix: Call of Duty: Black Ops 4 Geannuleerde Campagne Details Uitgelekt

Details van de geannuleerde campagne van Call of Duty: Black Ops 4 – de enige game in de franchise zonder een eigen single-player modus – zijn na vier jaar uitgelekt. Ontwikkelaar Treyarch had een aantal originele personages en cutscenes gemaakt voor naast de Call of Duty: Black Ops 4 single-player campaign.

Xbox is terug op Gamescom in Keulen, Duitsland dit jaar, en het heeft een officiële line-up en schema vrijgegeven. De plannen omvatten een zes uur durende livestream en inzicht in een aantal eerder aangekondigde games.

Mobiel softwarebedrijf AppLovin heeft aangeboden om Unity te kopen voor 17,5 miljard dollar. AppLovin heeft een bod gedaan op Unity, waarmee games zijn gemaakt als Call of Duty: Mobile en Pokemon Go

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties