Lucid Dreams Studio kondigt Soul-achtige Metroidvania aan, Biomorph

Lucid Dreams Studio kondigt vandaag hun aankomende actie-avontuur aan, Biomorph, een duistere, actievolle 2D soulslike Metroidvania die zich afspeelt in een uitgestrekte, prachtige handgetekende 2D wereld waar vijanden overal zijn – en hun krachten een eerlijk spel zijn.

In Biomorph moeten spelers hun vaardigheden gebruiken om een uitgestrekte, gevarieerde wereld te verkennen. Los puzzels en platformuitdagingen op, vecht tegen dodelijke monsters en neem hun vormen aan om hun krachten te gebruiken. Maar pas op – elk veroverd wezen kan terugkomen met nieuwe en nog bedreigendere krachten.

Spelers moeten de stad Blightmoor herbouwen en bevriend raken met de inwoners van de stad, zodat ze meer te weten komen over hun eigen afkomst en die van de stad. Spelers krijgen een level voor hun personage terwijl ze door de uitgestrekte gebieden rond de stad vechten en nieuwe vaardigheden, aandenkens en blauwdrukken verzamelen. De reis zal verrassende en verontrustende waarheden onthullen over de oorsprong van onze held zelf.

GamesGames

Lucid Dreams Studio kondigt Soul-achtige Metroidvania aan, Biomorph

Lucid Dreams Studio kondigt vandaag hun aankomende actie-avontuur aan, Biomorph, een duistere, actievolle 2D soulslike Metroidvania die zich afspeelt in een uitgestrekte, prachtige handgetekende 2D wereld waar vijanden overal zijn – en hun krachten een eerlijk spel zijn.

In Biomorph moeten spelers hun vaardigheden gebruiken om een uitgestrekte, gevarieerde wereld te verkennen. Los puzzels en platformuitdagingen op, vecht tegen dodelijke monsters en neem hun vormen aan om hun krachten te gebruiken. Maar pas op – elk veroverd wezen kan terugkomen met nieuwe en nog bedreigendere krachten.

Spelers moeten de stad Blightmoor herbouwen en bevriend raken met de inwoners van de stad, zodat ze meer te weten komen over hun eigen afkomst en die van de stad. Spelers krijgen een level voor hun personage terwijl ze door de uitgestrekte gebieden rond de stad vechten en nieuwe vaardigheden, aandenkens en blauwdrukken verzamelen. De reis zal verrassende en verontrustende waarheden onthullen over de oorsprong van onze held zelf.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties