Quakecon 2022 gaat vandaag van start

QuakeCon 2022 begint vandaag om 19:00 uur met een korte verwelkoming door Marty Stratton, onmiddellijk gevolgd door een volledig, wereldwijd programma inclusief discussies over Bethesda-games, leuke interactieve shows, giveaways, toernooien, fondsenwerving voor goede doelen, interviews met ontwikkelaars, sales op Bethesda-games en nog veel meer.

id Software en Bethesda PC Classics komen naar PC Game Pass en de Microsoft Store.
Tegenwoordig worden PC Game Pass en de Microsoft Store een stuk klassieker, met de toevoeging van meer dan 10 PC-games die de standaard zetten voor de meest uitzonderlijke FPS- en RPG-titels van vandaag, waaronder Return to Castle Wolfenstein, Quake 4, The Elder Scrolls Adventures: Redguard, en meer.
 • Dit zit er vandaag in de PC Game Pass:
  • Return to Castle Wolfenstein
  • Quake 4
  • Wolfenstein 3D
  • An Elder Scrolls Legend: Battlespire
  • The Elder Scrolls Adventures: Redguard
  • Ontgrendel alle Champions in Quake Champions via een Game Pass Perk
 • Vandaag gratis in de Microsoft Store:
  • The Elder Scrolls: Arena
  • The Elder Scrolls: Daggerfall
  • Quake Champions
 • Vandaag te koop in de Microsoft Store:
  • Heretic: Serpent Riders
  • Hexen: Beyond Heretic
  • Hexen: Deathkings

De originele Quake re-release krijgt een nieuwe update, inclusief de legendarische mod, Threewave CTF
Vorig jaar lanceerden we de originele Quake voor een modern publiek en maakten we de game beschikbaar via Xbox Game Pass voor een voorproefje van id Software’s klassieker met een hoog octaangehalte. Vandaag voegen we nog meer toe met Update 4, met onder andere de terugkeer van de legendarische voorloper van teamgebaseerde multiplayer: Threewave Capture the Flag. Deze toevoeging bevat negen iconische levels uit de originele mod, net op tijd voor QuakeCon om jou en zeven van je beste frag-vrienden weer samen te brengen!

QuakeCon-uitverkoop is LIVE met tot 70% korting op geselecteerde Bethesda-games
Doe mee aan de QuakeCon-festiviteiten met tot 70% korting op Bethesda games bij geselecteerde retailers, 60% korting op DEATHLOOP, 50% korting op Ghostwire: Tokyo, en andere kortingen op Fallout, DOOM Eternal, Dishonored, Wolfenstein, en nog veel meer. (Op geselecteerde platforms, zie de individuele productpagina’s voor details, korting op de normale prijs in bepaalde regio’s).

Bovendien kunnen gamers een ongelofelijke QuakeCon 2022-bundel met Bethesda-games voor PC kopen, inclusief DEATHLOOP, Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal en Fallout 76.

 

GamesGames

Quakecon 2022 gaat vandaag van start

QuakeCon 2022 begint vandaag om 19:00 uur met een korte verwelkoming door Marty Stratton, onmiddellijk gevolgd door een volledig, wereldwijd programma inclusief discussies over Bethesda-games, leuke interactieve shows, giveaways, toernooien, fondsenwerving voor goede doelen, interviews met ontwikkelaars, sales op Bethesda-games en nog veel meer.

id Software en Bethesda PC Classics komen naar PC Game Pass en de Microsoft Store.
Tegenwoordig worden PC Game Pass en de Microsoft Store een stuk klassieker, met de toevoeging van meer dan 10 PC-games die de standaard zetten voor de meest uitzonderlijke FPS- en RPG-titels van vandaag, waaronder Return to Castle Wolfenstein, Quake 4, The Elder Scrolls Adventures: Redguard, en meer.
 • Dit zit er vandaag in de PC Game Pass:
  • Return to Castle Wolfenstein
  • Quake 4
  • Wolfenstein 3D
  • An Elder Scrolls Legend: Battlespire
  • The Elder Scrolls Adventures: Redguard
  • Ontgrendel alle Champions in Quake Champions via een Game Pass Perk
 • Vandaag gratis in de Microsoft Store:
  • The Elder Scrolls: Arena
  • The Elder Scrolls: Daggerfall
  • Quake Champions
 • Vandaag te koop in de Microsoft Store:
  • Heretic: Serpent Riders
  • Hexen: Beyond Heretic
  • Hexen: Deathkings

De originele Quake re-release krijgt een nieuwe update, inclusief de legendarische mod, Threewave CTF
Vorig jaar lanceerden we de originele Quake voor een modern publiek en maakten we de game beschikbaar via Xbox Game Pass voor een voorproefje van id Software’s klassieker met een hoog octaangehalte. Vandaag voegen we nog meer toe met Update 4, met onder andere de terugkeer van de legendarische voorloper van teamgebaseerde multiplayer: Threewave Capture the Flag. Deze toevoeging bevat negen iconische levels uit de originele mod, net op tijd voor QuakeCon om jou en zeven van je beste frag-vrienden weer samen te brengen!

QuakeCon-uitverkoop is LIVE met tot 70% korting op geselecteerde Bethesda-games
Doe mee aan de QuakeCon-festiviteiten met tot 70% korting op Bethesda games bij geselecteerde retailers, 60% korting op DEATHLOOP, 50% korting op Ghostwire: Tokyo, en andere kortingen op Fallout, DOOM Eternal, Dishonored, Wolfenstein, en nog veel meer. (Op geselecteerde platforms, zie de individuele productpagina’s voor details, korting op de normale prijs in bepaalde regio’s).

Bovendien kunnen gamers een ongelofelijke QuakeCon 2022-bundel met Bethesda-games voor PC kopen, inclusief DEATHLOOP, Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal en Fallout 76.

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties