Bungie toont nieuwe Destiny 2-uitbreiding ‘Lightfall’, Season 18 en meer tijdens Destiny 2 Showcase

Tijdens een speciaal Showcase-evenement kondigde Bungie de eerste details aan voor Destiny 2: Lightfall, de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, die op 28 februari 2023 uitkomt. Lightfall is het een-na-laatste hoofdstuk van Destiny 2’s Light and Darkness-saga en zet het epische verhaal voort dat al bijna tien jaar wordt verteld. Daarnaast onthulde Bungie een nieuwe samenwerking met Epic Games die Destiny 2 naar de Epic Games Store brengt en content van Destiny in twee Epic-games laat verschijnen: Fortnite en Fall Guys, evenals Fortnite-geïnspireerde ornament sets die in Destiny 2 verschijnen – de eerste keer dat originele Fortnite-personages in een andere videogame-serie zijn verschenen.

In Lightfall nemen spelers het op tegen Calus, de kwaadaardige voormalige keizer van de Cabal, die samen met de Piramidefleet is teruggekeerd naar ons zonnestelsel als een discipel van The Witness – de kosmische aartsvijand die voor het eerst werd geïntroduceerd in Destiny 2: The Witch Queen. Met behulp van vaardigheden uit een gloednieuwe subklasse Strand, zullen Guardians een nieuwe bestemming verkennen – Neptune’s glanzende megastad Neomuna – die wordt aangevallen door Calus’ mysterieuze en dodelijke Shadow Legion.

Pre-orders voor Destiny 2: Lightfall zijn nu verkrijgbaar en iedereen die de Lightfall + Annual Pass-editie koopt, krijgt meteen de Exotic Auto Rifle Quicksilver Storm, en meer.

Tijdens het Showcase-evenement van vandaag werd een samenwerking tussen Bungie en Epic Games aangekondigd. Vanaf vandaag is Destiny beschikbaar in de Epic Games Store en spelers die Destiny 2 voor 30 augustus om 10 uur claimen in de Epic Games Store, ontvangen ook gratis het Destiny 2: 30th Anniversary Event pack.

Als onderdeel van de samenwerking zal Destiny content zijn weg vinden naar twee Epic games: Fortnite en Fall Guys.

Fortnite-spelers kunnen hun personages aanpassen met nieuwe Outfits van de iconische Destiny-personages Commander Zavala, Ikora Rey en de Exo Stranger, en nieuwe Cosmetics met Destiny-thema, zoals Back Blings, Pickaxes en Sparrow Gliders. De Destiny- Cosmetics zullen later vandaag beschikbaar zijn in de Fortnite Item Shop.

Daarnaast kunnen spelers een nieuw Fortnite-eiland beleven, geïnspireerd op de klassieke Crucible-kaart Javelin-4 uit Destiny 2, ontwikkeld door team PWR met behulp van Fortnite’s Creative-toolset. Het eiland is meer dan alleen een remake, het bevat ook “Control mode”-achtige gameplay, compleet met unieke wapens en ultieme vaardigheden. Het Fortnite-eiland is nu live.

Verder kunnen Fall Guys spelers vanaf 17 september neerstrijken op de Blunderdome met Destiny-thema kostuums, waaronder Titan-, Hunter- en Warlock-thema outfits, een nieuwe “Spicy Ramen” celebration, en andere accessoires.

Drie nieuwe ornamentensets met Fortnite-thema zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Destiny 2, met een klassiek outfitontwerp uit de Battle Royale voor elke Destiny-klasse:
Ornament met Black Knight-thema Knightly Noire Titan Ornament met Drift-thema Painted Kitsune Warlock Ornament met Oblivion-thema Eternal Vengeance Hunter Ornament

Tijdens het Showcase-evenement van vandaag werd ook het nieuwe seizoen in Destiny 2 geïntroduceerd: Season of Plunder. Season of Plunder volgt de Guardians in hun jacht op de ontsnapte Kell of Darkness Eramis, die het heelal afstroopt op zoek naar krachtige relikwieën. Om het tegen Eramis op te nemen, vormen de Guardians een team van stoere avonturiers die gloednieuwe activiteiten ondernemen en onderweg geheime schatten ontdekken.

Bovendien kan iedereen de komende week de uitbreidingen Shadowkeep, Beyond Light en The Witch Queen gratis downloaden en spelen op elk platform.

 

GamesGames

Bungie toont nieuwe Destiny 2-uitbreiding ‘Lightfall’, Season 18 en meer tijdens Destiny 2 Showcase

Tijdens een speciaal Showcase-evenement kondigde Bungie de eerste details aan voor Destiny 2: Lightfall, de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, die op 28 februari 2023 uitkomt. Lightfall is het een-na-laatste hoofdstuk van Destiny 2’s Light and Darkness-saga en zet het epische verhaal voort dat al bijna tien jaar wordt verteld. Daarnaast onthulde Bungie een nieuwe samenwerking met Epic Games die Destiny 2 naar de Epic Games Store brengt en content van Destiny in twee Epic-games laat verschijnen: Fortnite en Fall Guys, evenals Fortnite-geïnspireerde ornament sets die in Destiny 2 verschijnen – de eerste keer dat originele Fortnite-personages in een andere videogame-serie zijn verschenen.

In Lightfall nemen spelers het op tegen Calus, de kwaadaardige voormalige keizer van de Cabal, die samen met de Piramidefleet is teruggekeerd naar ons zonnestelsel als een discipel van The Witness – de kosmische aartsvijand die voor het eerst werd geïntroduceerd in Destiny 2: The Witch Queen. Met behulp van vaardigheden uit een gloednieuwe subklasse Strand, zullen Guardians een nieuwe bestemming verkennen – Neptune’s glanzende megastad Neomuna – die wordt aangevallen door Calus’ mysterieuze en dodelijke Shadow Legion.

Pre-orders voor Destiny 2: Lightfall zijn nu verkrijgbaar en iedereen die de Lightfall + Annual Pass-editie koopt, krijgt meteen de Exotic Auto Rifle Quicksilver Storm, en meer.

Tijdens het Showcase-evenement van vandaag werd een samenwerking tussen Bungie en Epic Games aangekondigd. Vanaf vandaag is Destiny beschikbaar in de Epic Games Store en spelers die Destiny 2 voor 30 augustus om 10 uur claimen in de Epic Games Store, ontvangen ook gratis het Destiny 2: 30th Anniversary Event pack.

Als onderdeel van de samenwerking zal Destiny content zijn weg vinden naar twee Epic games: Fortnite en Fall Guys.

Fortnite-spelers kunnen hun personages aanpassen met nieuwe Outfits van de iconische Destiny-personages Commander Zavala, Ikora Rey en de Exo Stranger, en nieuwe Cosmetics met Destiny-thema, zoals Back Blings, Pickaxes en Sparrow Gliders. De Destiny- Cosmetics zullen later vandaag beschikbaar zijn in de Fortnite Item Shop.

Daarnaast kunnen spelers een nieuw Fortnite-eiland beleven, geïnspireerd op de klassieke Crucible-kaart Javelin-4 uit Destiny 2, ontwikkeld door team PWR met behulp van Fortnite’s Creative-toolset. Het eiland is meer dan alleen een remake, het bevat ook “Control mode”-achtige gameplay, compleet met unieke wapens en ultieme vaardigheden. Het Fortnite-eiland is nu live.

Verder kunnen Fall Guys spelers vanaf 17 september neerstrijken op de Blunderdome met Destiny-thema kostuums, waaronder Titan-, Hunter- en Warlock-thema outfits, een nieuwe “Spicy Ramen” celebration, en andere accessoires.

Drie nieuwe ornamentensets met Fortnite-thema zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Destiny 2, met een klassiek outfitontwerp uit de Battle Royale voor elke Destiny-klasse:
Ornament met Black Knight-thema Knightly Noire Titan Ornament met Drift-thema Painted Kitsune Warlock Ornament met Oblivion-thema Eternal Vengeance Hunter Ornament

Tijdens het Showcase-evenement van vandaag werd ook het nieuwe seizoen in Destiny 2 geïntroduceerd: Season of Plunder. Season of Plunder volgt de Guardians in hun jacht op de ontsnapte Kell of Darkness Eramis, die het heelal afstroopt op zoek naar krachtige relikwieën. Om het tegen Eramis op te nemen, vormen de Guardians een team van stoere avonturiers die gloednieuwe activiteiten ondernemen en onderweg geheime schatten ontdekken.

Bovendien kan iedereen de komende week de uitbreidingen Shadowkeep, Beyond Light en The Witch Queen gratis downloaden en spelen op elk platform.

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties