Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Silver Tempest binnenkort verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd. Sword & Shield—Silver Tempest zal vanaf 11 november 2022 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Sword & Shield—Silver Tempest bevat nog meer Radiant Pokémon, zoals Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben. Daarnaast zitten er in de uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR en Regidrago VSTAR, en de eerste Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG die nog niet volledig geëvolueerd is: Alolan Vulpix VSTAR.

Trainers kunnen zich verheugen op de volgende opvallende kaarten uit Sword & Shield—Silver Tempest in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties:

3 Radiant Pokémon
15 Pokémon V en 18 full-art Pokémon V
1 Pokémon VMAX
6 Pokémon VSTAR
30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar http://Pokemon.com/TCG

 

GamesGames

Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Silver Tempest binnenkort verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd. Sword & Shield—Silver Tempest zal vanaf 11 november 2022 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Sword & Shield—Silver Tempest bevat nog meer Radiant Pokémon, zoals Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben. Daarnaast zitten er in de uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR en Regidrago VSTAR, en de eerste Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG die nog niet volledig geëvolueerd is: Alolan Vulpix VSTAR.

Trainers kunnen zich verheugen op de volgende opvallende kaarten uit Sword & Shield—Silver Tempest in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties:

3 Radiant Pokémon
15 Pokémon V en 18 full-art Pokémon V
1 Pokémon VMAX
6 Pokémon VSTAR
30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar http://Pokemon.com/TCG

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties