IGN The Weekly Fix: PlayStation wordt aangeklaagd, de eerste beelden van The Last of Us HBO Series en meer!

Wil je bijpraten over alle hoogtepunten van deze week? Van PlayStation die wordt aangeklaagd voor te hoge winkelprijzen tot de eerste teaser voor The Last of Us HBO-serie die wordt vrijgegeven, stem af op je Weekly Fix – de enige show met de aanbevolen wekelijkse dosis game- en entertainmentnieuws!

GamesGames

IGN The Weekly Fix: PlayStation wordt aangeklaagd, de eerste beelden van The Last of Us HBO Series en meer!

Wil je bijpraten over alle hoogtepunten van deze week? Van PlayStation die wordt aangeklaagd voor te hoge winkelprijzen tot de eerste teaser voor The Last of Us HBO-serie die wordt vrijgegeven, stem af op je Weekly Fix – de enige show met de aanbevolen wekelijkse dosis game- en entertainmentnieuws!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties