Football Manager 2023 komt op 8 november 2022

De nieuwste release in de iconische serie van Sports Interactive en SEGA, Football Manager 2023, debuteert op 8 november op een ongekend groot aantal platforms en apparaten, waaronder voor het eerst de PlayStation 5 en Apple Arcade.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de serie komen de diepgang en het drama van ’s werelds toonaangevende voetbalmanagementsimulatieserie naar PS5. FM23 Console wordt afgestemd op de Dualsense-controller en verschijnt tegelijk met de PC/Mac-titel.

Na een jaar afwezigheid keert onze populaire Touch-serie terug naar Apple-apparaten via het Apple Arcade-platform. Of ze nu een iPhone, iPad, Mac of Apple TV gebruiken, Apple Arcade abonnees zullen klaar zijn om hun stempel te drukken op en naast het veld in FM23 Touch.

Miles Jacobson, Sports Interactive’s Studio Director, zegt: “FM23 betekent weer een belangrijke stap voorwaarts voor de Football Manager-serie nu we debuteren op twee nieuwe platforms. Fans roepen al een aantal jaar dat we een PlayStation-titel gaan maken, dus ik ben blij dat die spelers nu de kans krijgen om te ervaren hoe het is om een echte voetbalmanager te zijn.

“Onze beslissing om in 2021 geen Touch-game op iOS of Android uit te brengen was moeilijk te nemen en voor sommige van onze fans teleurstellend. Deze spannende samenwerking met Apple Arcade stelt ons in staat om een populaire titel opnieuw te introduceren op een manier die zinvol is voor ons als studio en voor de bredere FM-gemeenschap.”

FM23 brengt fans dichter bij elk aspect van het mooie spel, van de supporters op de tribunes tot scouts, spelers, oppositiemanagers en competities met nieuwe licenties, zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League. We zullen de komende weken nieuwe spelkenmerken onthullen op de Football Manager-socialemediakanalen, de Football Manager-website en FMFC, onze Football Manager-ledenhub.

GamesGames

Football Manager 2023 komt op 8 november 2022

De nieuwste release in de iconische serie van Sports Interactive en SEGA, Football Manager 2023, debuteert op 8 november op een ongekend groot aantal platforms en apparaten, waaronder voor het eerst de PlayStation 5 en Apple Arcade.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de serie komen de diepgang en het drama van ’s werelds toonaangevende voetbalmanagementsimulatieserie naar PS5. FM23 Console wordt afgestemd op de Dualsense-controller en verschijnt tegelijk met de PC/Mac-titel.

Na een jaar afwezigheid keert onze populaire Touch-serie terug naar Apple-apparaten via het Apple Arcade-platform. Of ze nu een iPhone, iPad, Mac of Apple TV gebruiken, Apple Arcade abonnees zullen klaar zijn om hun stempel te drukken op en naast het veld in FM23 Touch.

Miles Jacobson, Sports Interactive’s Studio Director, zegt: “FM23 betekent weer een belangrijke stap voorwaarts voor de Football Manager-serie nu we debuteren op twee nieuwe platforms. Fans roepen al een aantal jaar dat we een PlayStation-titel gaan maken, dus ik ben blij dat die spelers nu de kans krijgen om te ervaren hoe het is om een echte voetbalmanager te zijn.

“Onze beslissing om in 2021 geen Touch-game op iOS of Android uit te brengen was moeilijk te nemen en voor sommige van onze fans teleurstellend. Deze spannende samenwerking met Apple Arcade stelt ons in staat om een populaire titel opnieuw te introduceren op een manier die zinvol is voor ons als studio en voor de bredere FM-gemeenschap.”

FM23 brengt fans dichter bij elk aspect van het mooie spel, van de supporters op de tribunes tot scouts, spelers, oppositiemanagers en competities met nieuwe licenties, zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League. We zullen de komende weken nieuwe spelkenmerken onthullen op de Football Manager-socialemediakanalen, de Football Manager-website en FMFC, onze Football Manager-ledenhub.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties